Τι γίνεται όταν ο Emil Zola συναντιέται με τον Jesus Christ;

Τι γίνεται όταν ο Emil Zola συναντιέται με τον Jesus Christ;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για όσους στεναχωρηθήκαμε για την αναβολή του live των Sisters of Mercy, το Fuzz μας προσφέρει ένα βράδυ ξεχωριστό, ώσπου να έρθει η 6η Δεκέμβρη. Η Zola Jesus, μία από τις σημαντικότερες μορφές τις electronic - gothic μουσικής θα παρουσιάσει τις παλιές της δημιουργίες και το καινούριο της άλμπουμ «Taiga».

03 Νοεμβρίου 2015


Μια απόκοσμη φωνή, όπως ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της. Μια σκοτεινή παρουσία που με το ψευδώνυμο που επιλέγει δηλώνει άμεσα και τις φιλοσοφικές της ανησυχίες. Με καταβολές στην όπερα και με δισκογραφία που ξεκινάει προ πενταετίας, η Zola Jesus εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και μας προδιαθέτει για όσα θα επακολουθήσουν φιλοσοφώντας.. «Πιστεύω πως δεν πρέπει να αποφεύγεις τα πράγματα που σε φοβίζουν. Ιδίως τα πραγματικά σκοτεινά πράγματα...».
 
Το open act του live αναλαμβάνει η Σοφία Σαρρή που τη γνωρίσαμε από τους Night on Earth και, όντως, δεν θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο με το κλίμα της βραδιάς. Πολύ καλή επιλογή.
 
Τι γίνεται όταν ο Emil Zola συναντιέται με τον Jesus Christ, σε μια γυναικεία ανήσυχη φωνή που ερμηνεύει απλούς στίχους υπό των ήχο σκοτεινής μουσικής; Θα το μάθουμε την Πέμπτη στο Fuzz. Ραντεβού εκεί!

INFO: Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος). Η προπώληση ξεκινάει στα 20 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 24 ευρώ. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.