Το Low Bap της παρακμής

Το Low Bap της παρακμής
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επειδή ο B.D. Foxmoor των Active Member δεν είναι φασίστας, κρίνω απλώς πως είναι ένας ακόμα αμετροεπής τύπος που λέει μαλακίες (όπως όλοι όσοι μιλούν πολύ). Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να τον δικαιολογήσω.

05 Νοεμβρίου 2015
«Πρέπει λοιπόν να δείρω πρώτα όλους τους πλούσιους κομμουνιστές στο Πέραμα γιατί αυτοί τους γέννησαν» τους φασίστες λέει ο Μιχάλης Μυτακίδης για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Και πώς γίνεται να είναι όλοι οι φασίστες κακοί, πες μου εμένα. Για μένα ο φασισμός είναι αισθητική».  Ναι, σωστά. Και η Εύα Μπράουν είναι μοντέλο, o Χίτλερ εικαστικός και ο Γκέμπελς θεματοφύλακας της δημοκρατίας. 
 
Είπαμε, ο B.D. Foxmoor δεν είναι φασίστας, κάτι άλλο είναι που δεν μπορούμε να πούμε. Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως και τόσα χρόνια ήταν τσακωμένοι με τον Νικήτα Κλιντ. Τέτοια απαυγάσματα σκέψης είναι κρίμα να μην συνδυάζονται και να πηγαίνουν χαμένα. 
 
Αυτή η συνέντευξη του B.D. Foxmoor πάντως στο Popaganda (φωτογραφία: Photoharrie) είναι περιβόλι. Γεμάτη με ανοησίες. Παράδειγμα: «Εγώ προσωπικά το πρώτο πράγμα που συζητάω με ανθρώπους που έχουν φύγει απ’ την χώρα τους είναι γιατί έφυγες; Ένα γιατί; Δεν είχατε τίποτα ωραίο εκεί; Κάτι να σε κρατήσει; Εγώ υποχρεωτικά μεγάλωσα εδώ στην Ελλάδα και από ένα σημείο είχα ποτίσει τόσο πολύ με τα όμορφα αυτού εδώ του τόπου που δεν είχα πια επιλογή να φύγω. Εσύ; Γιατί άφησες μάνα, πατέρα, αδερφό; Κυνηγημένος είσαι αδερφέ μου;». Ναι Μιχάλη μου, κυνηγημένος είναι, εντελώς κυνηγημένος. Και έρχεται στην Ελλάδα να πέσει πάνω στη βλακεία σου πράγμα το οποίο είναι μάλλον πιο επικίνδυνο.  
 
Δίνουν συναυλία την Κυριακή οι Active Member και δεν αποκλείεται να παίξει μαζί τους και ο Χρήστος Θηβαίος