Το Σαββατόβραδο έχουμε Calexico, δεν κανονίζουμε τίποτε άλλο

Το Σαββατόβραδο έχουμε Calexico, δεν κανονίζουμε τίποτε άλλο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τους έχουμε απολαύσει σε συναυλίες, στο ραδιόφωνο, σε σπίτια, σε μαγαζιά. Έρχονται ξανά το Σάββατο (και την Παρασκευή στο Fix στη Θεσσαλονίκη), με ολοκαίνουργιο άλμπουμ και άκρως ανανεωμένοι: οι Calexico θα εμφανισθούν στο Fuzz και θα είμαστε εκεί!

11 Νοεμβρίου 2015
Αγαπήσαμε τα τσιγγάνικα έγχορδα και τα ταξιδιάρικα πνευστά που εδώ και περίπου 20 χρόνια συνθέτουν πράγματι μαγικές εικόνες. Από το «Spoke» (1997) έως και το «Algiers» (2012) συνδυάζουν την νοτιο-δυτική αμερικανική folk με τη rock και φτιάχνουν μουσική χωρίς σύνορα: «Calexico is no stranger to negotiating borders».

Και τώρα, με τη νέα τους δουλειά, το δίσκο «Edge Of The Sun», διατηρούν την ταυτότητά τους δημιουργώντας κάτι διαφορετικό, εμπνευσμένο από το Μεξικό, με πολλές συνεργασίες –και με Έλληνες φυσικά στο Roll Tango- και όπως λένε οι ίδιοι, «αναζητούν το φως μέσα από το σκοτάδι».
 
Ο Joey Burns και ο  John Convertino με τους υπέροχους μουσικούς τους, την πηγαία τους έμπνευση, το διαφορετικό τους στυλ και τον πρωτότυπο ρομαντισμό τους, μας περιμένουν για ένα ακόμα μουσικό ταξίδι. Ίσως έτσι σβηστούν οι συνειρμοί με «πρωταγωνιστές» και διαπλεκόμενους, και ξαναδούμε το Stray με άλλο μάτι. Θα σας δούμε εκεί!
   
Info: Προπώληση: 25 ευρώ (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων), 27 ευρώ. Ταμείο: 30 ευρώ. Στη Θεσσαλονίκη τα εισιτήρια κοστίζουν 26 ευρώ.