Είδαμε: The Wedding Singers στο Gazarte

Είδαμε: The Wedding Singers στο Gazarte
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έγινε χαμός! Οι Wedding Singers μας θύμισαν στιγμές από παλιά, τότε που βγαίναμε και πίναμε ένα μόνο ποτό. Έτσι και στο Gazarte, δεν προλαβαίναμε να πάρουμε δεύτερο από τον πολύ χορό. 

15 Νοεμβρίου 2015
Της Ζωής Νικολάου
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού

Αν δεν είστε από εκείνους που τους αρέσουν οι διασκευές –όπως εγώ- χάσατε αν δεν ήρθατε την Πέμπτη στο Gazarte! Αλλά θα έχετε την ευκαιρία να τους απολαύσετε ξανά, θα παίζουν τακτικά στο roof garden του μαγαζιού το οποίο προετοιμάζει, σιγά-σιγά, τον απίστευτο θόλο του στην ταράτσα. Θα βλέπουμε συναυλίες και από πάνω θα βρέχει, στα τζάμια. Ονειρικό σκηνικό. 

Οι W.S. λοιπόν κάνουν αγαπημένα τραγούδια από τα 90’s να μοιάζουν σαν δικές τους δημιουργίες. Asi me gusta mi, Rhythm is a dancer, You ‘re no good for me, ένα εξαιρετικό Boombastic και πολλά ακόμα από την πολύχρωμη δεκαετία. Πολύ δυναμική παρουσία, για πάνω από δυο ώρες έκαναν το Gazarte να σείεται! Ω, ναι!
 
Με τα δεδομένα της ημέρας –Πέμπτη, γενική απεργία- ο κόσμος ήταν πολύς. Φίλοι και γνωστοί της μπάντας διαφόρων ηλικιών να χορεύουν ασταμάτητα. Πριν το φινάλε τους, έπαιξαν ένα non-stop 40λεπτο που μας άφησε άφωνους - αμέσως μετά μας έδωσαν ραντεβού για επόμενες εμφανίσεις τους στο Gazarte αλλά και την πρώτη τους δουλειά που βγαίνει σε μερικούς μήνες.
 
Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος τους ακολουθεί τόσο καιρό. Όπως είπε και ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης, «στηρίξτε τις ελληνικές μπάντες». Η δημιουργία δεν έχει brand name και μπορεί να κρύβεται παντού!