Επιστροφή στα παλιά λημέρια για τον Γιάννη Αγγελάκα

Επιστροφή στα παλιά λημέρια για τον Γιάννη Αγγελάκα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκανε θραύση στη Θεσσαλονίκη και τώρα έρχεται με την καινούρια του μπάντα στο An Club, για τρεις συνεχόμενες ημέρες, να θυμηθούμε λίγο τις παλιές καλές εποχές στα Εξάρχεια. Ο Γιάννης Αγγελάκας, που ταξίδεψε από τις Τρύπες ως τους Επισκέπτες και από το 1983 ως σήμερα, μας φέρνει το soundtrack των σχολικών μας εποχών –και όχι μόνο- παιγμένο από νέους μουσικούς. 

25 Νοεμβρίου 2015
Με πολύ ροκιά, ανοιχτά μικρόφωνα και –ευχόμαστε- και μυαλά. Ένα πάρτυ στον 13ο όροφο; Μια αγάπη που θυμίζει γιορτή; Κάπου στην κοντινή Αμερική; Όλα τα κανονικά παιδιά αλλά και κείνα τα όχι κανονικά, θα είμαστε εκεί για ένα τριήμερο αναμνήσεων. Αλλά όχι από αυτά τα επετειακά που συνήθως δηλώνονται ως «τελευταίες συναυλίες». Αυτό είναι και το ενδιαφέρον της υπόθεσης. Ο Γιάννης Αγγελάκας μας παρουσιάζει και την νέα του δουλειά που θα ηχογραφεί με την μπάντα του όλο το χειμώνα.
 
Οι συναυλίες της Παρασκευής και του Σαββάτου είναι ήδη sold out! Προμηθευτείτε τα εισιτήρια εγκαίρως για Κυριακή –που κοστίζουν 12 ευρώ- για να γεμίσουμε πάλι το κεφάλι μας χρυσάφι και να οδηγήσουμε τις καρδιές μας που μοιάζουν με σαράβαλα προς την Άνοιξη που μας μεθάει, μπας και ροβολήσει κάποτε γι αλλού αυτός ο κόσμος.