Nothing to talk about (Σάββατο πάμε Fuzz)

Nothing to talk about (Σάββατο πάμε Fuzz)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Καναδή Chinawoman με την ιδιαίτερη φωνή που αγαπάμε τόσο και μας έχει χαρίσει υπέροχα άλμπουμ τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια, επιστρέφει στην πόλη το Σάββατο, στο Fuzz.

25 Νοεμβρίου 2015
Nothing to talk about. Μα και τι να πούμε, η χροιά της είναι μοναδική, οι δημιουργίες τις ιδιαίτερα ρομαντικές και οι επιρροές της αναρίθμητες. Αναμένουμε τη συναυλία της, εν μέσω γενικού χαμού, με μεγάλη ανυπομονησία, μιας και τα live είναι πάντα αντίδοτο στην ανία, το φόβο και κάθε άσχημο συναίσθημα. Οι δύο προηγούμενες επισκέψεις της στην Ελλάδα ήταν εντυπωσιακές και τα tracks της έγιναν αμέσως γνωστά και αγαπημένα. Με τον αέρα της άλλοτε μπαλαρίνας και με τη μελαγχολική ρωσική της παρουσία εντυπωσιάζει πάντα το κοινό με τις ξεχωριστές της εμφανίσεις.
 
Το support ανέλαβε η «δική μας» Σtella που ακούμε όλο και συχνότερα στο ραδιόφωνο, ιδιαίτερα το δυναμικό Picking words. Στο Fuzz, λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου, η ατμοσφαιρική Chinawoman και η δυναμική Σtella θα εμφανιστούν κατά τις 9. Ετοιμαστείτε!
 
Info: Η προπώληση ξεκινάει στα 15 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 17 ευρώ, ενώ στο ταμείο η τιμή θα είναι 20 ευρώ.