Είδαμε Chinawoman: Blue eyes unchanged...

Είδαμε Chinawoman: Blue eyes unchanged...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εννοείται ότι το Fuzz γέμισε με πολύ κόσμο (1000 άτομα, περίπου) όπως και πέρυσι, εννοείται ότι μπροστά στη σκηνή τα φιλιά πέφταν βροχή (ω ναι! τα φιλιά), εννοείται ότι όπως και πέρυσι η Chinawoman ήπιε μαζί μας ένα ποτό και μας έκανε βόλτα στην μπλε μελαγχολία... 

29 Νοεμβρίου 2015
Της Ζωής Νικολάου
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού
 
Η Σtella, που άνοιξε τη συναυλία, ήταν αρκετά καλό warm up act, παρόλο που την έχουμε δει και σε πολύ καλύτερη φόρμα. Ήταν ιδανική επιλογή για το support της Chinawoman η οποία εμφανίστηκε στη συνέχεια για περίπου δύο ώρες σε «καπνισμένες» μπλε αποχρώσεις.
 
Η «ερμαφρόδιτη», αισθαντική, πολύ ιδιαίτερη χροιά της, πράγματι είναι μοναδική. Ακόμα και οι παύσεις μεταξύ των κομματιών, που ίσως κούραζαν αρκετά σε άλλη περίπτωση, χθες δεν πτόησαν καθόλου το κοινό της, που την αποθέωσε. Ένα ηδυπαθές άκουσμα που κρύβει θλίψη και συννεφιασμένα πρωινά. Κάτι από Siouxsie Sioux, κάτι από Leonard Cohen και η Michelle Gurevich σε βάζει στον κόσμο της απευθείας, χωρίς σκέψη. Ένα vintage στυλ μουσικής που ταιριάζει πολύ στα ευρωπαϊκά γούστα και εχθές μας χάρισε ένα ακόμα βράδυ που δε θα ξεχαστεί!