Αναστάτωση στους παραγωγούς του Easy 97.2

Αναστάτωση στους παραγωγούς του Easy 97.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θέματα... θρησκείας, δημιουργεί με τις γιορτινές μουσικές του ο ξένος ραδιοσταθμός!

01 Δεκεμβρίου 2015
Το αποκαλύπτει το Κουλούρι... Κι έχουμε κάθε λόγο να το πιστεύουμε. Στην παραδοχή πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να αλλάξει θρησκεία προχώρησε λοιπόν γνωστός παραγωγός του Easy 97,2. Όπως εξήγησε, δεν μπορεί να συμβιβαστεί πια με την ιδέα ότι για ακόμη μια χρονιά και έναν ολόκληρο μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, ο σταθμός στον οποίο διατηρεί επιτυχημένη εκπομπή θα μεταδίδει μόνο χριστουγεννιατικα τραγούδια του ξένου πενταγράμμου.
 
«Είμαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού διότι για ακόμη μια φορά ο σταθμός μας θα παίζει νυχθημερόν γιορτινά τραγούδια για τόσες ημέρες σερί. Το διαρκές άκουσμά τους με έχει καταρρακώσει ψυχολογικά με αποτέλεσμα να βλέπω εφιάλτες ότι φεύγω για μακρινά ταξίδια με τον Μωάμεθ και φανατικούς πιστούς του», εξομολογήθηκε, για να συνεχίσει: «Έχω εισηγηθεί πολλάκις να παίζουμε έστω 2-3 φορές την ημέρα διαφορετικά τραγούδια, όμως όλα μου τα αιτήματα έχουν πέσει στο κενό. Θεωρώ τον εαυτό μου ακρογωνιαίο λίθο του σταθμού, κάνοντας παραγωγές από καταβολής του Easy και ενώ έχω κάνει επανειλημμένα διαβήματα στην διεύθυνση του σταθμού με εναλλακτικές προτάσεις, δεν φαίνεται να αλλάζει τίποτα. Φοβάμαι μάλιστα ότι έχω εθιστεί στα χριστουγεννιατικα τραγούδια σε τέτοιο βαθμό που τον περασμένο Αύγουστο, στις διακοπές μας, είχα αναγκάσει την κορούλα μου να μου τραγουδάει τουλάχιστον επτά φορές την ημέρα το "Jingle bells" και τον "Ρούντολφ"».
 
Στο τέλος της κουβέντας μας, ο παραγωγός αποκάλυψε πως αν ο Easy δεν δεσμευτεί ότι από την επόμενη χρονιά θα σταματήσει αυτή τη συνήθεια, σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραιτηθεί. Πιο συγκεκριμένα, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του, μετά το πέρας των οικογενειακών του διακοπών στο Ροβανιέμι δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά θα μεταβεί στη Δαμασκό για να φοιτήσει στην σχολή των Περιστρεφόμενων Δερβίσηδων. Στο σημείο εκείνο, ο παραγωγός έκλεισε το τηλέφωνο, αφού πρώτα μας τραγούδησε τρεις φορές συνεχόμενα το «Holy Night».