Ραδιοσταθμοί εποφθαλμιούν την άδεια του VFM 88.3

Ραδιοσταθμοί εποφθαλμιούν την άδεια του VFM 88.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ορατός ο κίνδυνος εκ νέου αφαίρεσης της άδειάς του. Στον «πάγο» προς το παρόν, ο πλειστηριασμός.

08 Δεκεμβρίου 2015
Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν δύο υποψήφιοι προς αδειοδότηση ραδιοσταθμοί κατέθεσαν αίτηση ώστε να ανακληθεί και πάλι η υπ' αριθμόν 12859/Ε/24.5.01 άδεια του VFM. Ως αιτία φέρεται να παρουσιάζουν την (εως χθες) μη λειτουργία του (δεν ακουγόταν καν) και το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες του πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων της «Ραδιοφωνικός Σταθμός VFM 88,3 A.E.», μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η άδεια.
 
Τρεις από τους πιστωτές της εταιρίας, ωστόσο, κατέθεσαν πριν λίγες μέρες αίτηση στην εισηγήτρια της πτώχευσης, ζητώντας την επίσπευση των διαδικασιών (αναλυτικά ΕΔΩ), κατηγορώντας παράλληλα τον Σύνδικο για κωλυσιεργία.





Άλλωστε λέγαμε από χθες για το γεγονός πως ο «VFM 88.3» ακούγεται και πάλι στα αθηναϊκά FM (ΕΔΩ). Μετά τη στοχευμένη επέμβαση της ΕΕΤΤ στο κέντρο εκπομπής Πυροβολεία (και όχι μόνο όπως είδαμε με την περίπτωση της ERTopen) έκλεισε ο παράνομος λαϊκός ραδιοσταθμός, αφήνοντας ελεύθερη τη συχνότητα. Σήμερα όμως άνοιξε ξανά από διαφορετικό σημείο αυτή την φορά, «καπελώνοντας» το ασθενές σήμα του VFM 88.3 (παίζει με όσο το δυνατόν μικρότερη ισχύ έτσι ώστε να μετριαστεί η κατανάλωση). Όταν κλείνει ο λαϊκός ακούγεται ο VFM, όταν ανοίγει τον χάνουμε και αρκούμαστε στα μεγάλα άσματα. Στη φωτογραφία ο οικίσκος του VFM 88.3 στον Υμηττό.