Τα έσπασαν το PassPort και ο Διονύσης Σαββόπουλος

Τα έσπασαν το PassPort και ο Διονύσης Σαββόπουλος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αποτέλεσμα, να μην πραγματοποιηθούν τελικά οι παραστάσεις που θα ξεκινούσαν την επόμενη εβδομάδα, παραστάσεις που διαφημίζονταν εδώ και εβδομάδες. Ποιος φταίει; Δεν ξέρουμε ποιος αν και ως e-tetRadio, κρίνοντας από τον παρελθόν, υποψιαζόμαστε (ποιος). 

08 Δεκεμβρίου 2015
«Το PassPort-Κεραμεικός, ο Δ.Σαββόπουλος και η Ε.Βιτάλη ανακοινώνουν ότι δεν θα προχωρήσουν τελικά στην πραγματοποίηση των παραστάσεων που εντατικά ετοίμαζαν το τελευταίο διάστημα» γράφει η ανακοίνωση του μαγαζιού
 
Η συνέχεια της ανακοίνωσης δείχνει και το... καλό κλίμα που επικρατούσε ανάμεσα στις δύο πλευρές: «Αν και υπήρχε από αμφότερες τις πλευρές η καλύτερη δυνατή διάθεση για συνεργασία, τελικά δεν είναι εφικτή η υλοποίηση της συγκεκριμένης παράστασης στην παρούσα φάση». Με απλά ελληνικά, πλακωθήκαμε στο τέλος (πάντα με αγάπη, φυσικά). Για αυτό και οι δυο πλευρές, «εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια και θα είναι αρωγοί ο ένας στις προσπάθειες του άλλου στο μέλλον». Δηλαδή τι; Το Passport θα βοηθάει τον Σαββόπουλο και ο Σαββόπουλος το Passport; Πως, άραγε; 
 
Μέγιστος καλλιτέχνης ο Διονύσης Σαββόπουλος, κορυφαίος στη μουσική. Αν είσαι θεατής σε ένα μαγαζί που παίζει τον χαίρεσαι, τον ευχαριστιέσαι, τον απολαμβάνεις. Αν είσαι θεατής, λέω.  
Η φωτογραφία δεν είναι από τις διαπραγματεύσεις με το Passport, είναι παλιότερη, μην μπερδευτείτε και βγάλετε λάθος συμπέρασμα.