Στους 100.6 τελικά, ο Ηρόδοτος FM

Στους 100.6 τελικά, ο Ηρόδοτος FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την συχνότητα που εξέπεμπε (σύμφωνα με φήμες) ο παλιός πομπός του Σκάι 100.3.

11 Δεκεμβρίου 2015
update: Ανέβηκε και στην Διαύγεια (ΕΔΩ), η ορθή επανάληψη της ΒΝΛ του Ηρόδοτος FM, που κάνει αναφορά στην νέα συχνότητα.

Νέα συχνότητα για τον προσφάτως νομιμοποιηθέντα ραδιοφωνικό σταθμό του Κώστα Χούντα. Όπως αναφέρει το σχετικό επικαιροποιημένο έγγραφο του ΕΣΡ, η συχνότητα στην οποία θα εκπέμπει ο Ηρόδοτος FM θα είναι πλέον η 100.6, και όχι η 107.4 όπως είχε δηλωθεί αρχικά. 
 
Στην συχνότητα, μέχρι πρόσφατα ακουγόταν... σιγή - φημολογείται πως προερχόταν από έναν παλιό πομπό του Σκάι 100.3. Ενώ τις τελευταίες εβδομάδες, ακούγονται ελαφρολαϊκά άσματα από ραδιοπειρατή. Να σημειώσουμε κάπου εδώ, πως η εν λόγω συχνότητα (και όχι μόνο εκείνη) ενδέχεται να δημιουργήσει θέματα με την ΕΡΤ, καθώς ο νόμος αναφέρει ότι η ελάχιστη απόσταση από κρατική συχνότητα πρέπει να βρίσκεται στα 0,4 MHz, με την 100.6 να απέχει μόνο 0,3 MHz από τους 100.9 της ΕΡΑ Σπορ.
 
Εν αναμονή λοιπόν της (επανα)λειτουργίας του Ηρόδοτος FM, που ήδη βρίσκεται στα σκαριά και (όπως έλεγε) με μουσικές από τη δισκοθήκη του Γιάννη Πετρίδη (ΕΔΩ).