Ισως γιατί είμαι υπέρβαρος και δεν ακολουθώ ένα lifestyle που τον τελευταίο καιρό διακατέχει τη φιλοσοφία του...

Ισως γιατί είμαι υπέρβαρος και δεν ακολουθώ ένα lifestyle που τον τελευταίο καιρό διακατέχει τη φιλοσοφία του...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Απόλυση... από το τηλέφωνο στον Galaxy 92. Ο μέχρι πρότινος παραγωγός του σταθμού, Δημήτρης Παπαδόπουλος, αυτός που απομακρύνθηκε άκομψα από το πρόγραμμά του.

18 Δεκεμβρίου 2015
Πριν λίγες μέρες σας γράψαμε ΕΔΩ, για τις αλλαγές που έγιναν στον Galaxy 92. Με τον Κώστα Παπαζέτη να πηγαίνει στο βραδινό 10-12, την Βάσω Λούκα να μετακινείται στο νυχτερινό 12-2, και την Ελισάβετ Σπανού να πηγαίνει στο απογευματινό 6-8. Εκτός προγράμματος λοιπόν, βρέθηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Πως όμως έγινε αυτό;
 
Το εξηγεί ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης στο προφίλ του στο facebook. Σε αυτήν κάνει λόγο για απόλυση-εκδίωξη του από το σταθμό, η οποία έγινε μέσω τηλεφώνου(!), την ίδια στιγμή που, όπως δηλώνει ο ίδιος, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας τον τελευταίο χρόνο. Παρακάτω, το πλήρες κείμενο:
«Είθισται να αφιερώνουμε τραγούδια σε αγαπημένους ανθρώπους. Αυτή τη φορά θα αφιερώσω σε ένα "μαγαζί", που πέρασα πολλά χρόνια αγάπης, χαβαλέ, εντάσεων. Σήμερα (σ.σ. 12 Δεκεμβρίου), τηλεφωνικά, απολύθηκα από τον Galaxy 92, και οι δρόμοι μας χωρίζουν στο εξής. Δεν σκέφτομαι για ποιο λόγο, προφανώς και θα υπάρχει κάποιος. Δεν θα κρατήσω τα προσχήματα, ούτε την ψεύτικη αξιοπρέπεια να πω πως έφυγα, με διώξανε, δεν ήμουν επιθυμητός. Ίσως γιατί δεν κάνω κοσμικές εξόδους, ίσως γιατί είμαι υπέρβαρος και δεν ακολουθώ ένα lifestyle που τον τελευταίο καιρό διακατέχει τη φιλοσοφία του, ίσως ίσως ίσως .... Από τη Δευτέρα, που φαντάζομαι θα έχουν "στεγνώσει τα δάκρυα", θα αναζητήσω νέα ραδιοφωνική στέγη. Όσοι με ξέρετε προσωπικά, γνωρίζετε τον αγώνα που κάνω τον τελευταίο χρόνο, τόσο να υπερπηδήσω το γνωστό πρόβλημα υγείας μου, όσο και να δημιουργήσω κάτι. Σας, και μου το χρωστάω να συνεχίσω να προσπαθώ. Αντίο Galaxy, το τραγούδι (σ.σ. το Separate Ways των Journey) παίζει για σένα».