Για να τα κάνει αυτά ο Τράγκας, έχει πρόταση από άλλο ραδιόφωνο...

Για να τα κάνει αυτά ο Τράγκας, έχει πρόταση από άλλο ραδιόφωνο...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Χθες θεωρήσαμε πως είναι από τις γνωστές διαφημιστικές διαμάχες μεταξύ Τράγκα και Χατζηνικολάου, σήμερα όμως το πράγμα αγρίεψε με βέλη να εκτοξεύονται εκατέρωθεν. 

14 Ιανουαρίου 2016
Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπήρχαν και ειρωνείες. Ο Τράγκας απαξίωσε το δίωρο Χατζηνικολάου θεωρώντας το κακό ραδιόφωνο. «Η μετριοπάθεια είναι χειρότερη της αδυναμίας» έλεγε (ακούστε ΕΔΩ, μετά το 15ο λεπτό). Μάλιστα οι πληροφορίες του e-tetRadio θέλουν τους δύο άντρες να μην συναντήθηκαν καν στους διαδρόμους του Real FM σήμερα το πρωί, έφυγε νωρίτερα ο ένας, ήρθε αργότερα ο άλλος, ξέρετε πως μπορείς να αποφύγεις κάποιον αν δεν επιθυμείς να τον δεις. Ενώ από αξιόπιστη πηγή μαθαίνουμε πως το ζήτημα Τράγκα συζητιέται πολύ σοβαρά στα υψηλόβαθμα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας. Ο Χατζηνικολάου ενοχλήθηκε από χαρακτηρισμούς του Τράγκα εναντίον του Κυριάκου, ειδικά από κάτι «ο Γερμανός» και «ο γουρλομάτης» χώρια που ανακάτευε και τη Siemens (αυτό θα τον κατατρέχει πάντα τον Μητσοτάκη, τα δωρεάν τηλεφωνικά κέντρα και οι καφετιέρες). Η βεντέτα μεταξύ Τράγκα και οικογένειας Μητσοτάκη κρατάει χρόνια, από εποχές Σκάι 100.4 αν θυμάστε. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δήλωσε απλώς στενοχωρημένος και είπε πως δεν θα μπει σε αντιπαράθεση μαζί του, τουλάχιστον τώρα (ακούστε ΕΔΩ, λίγο μετά την αρχή). 
 
Ο Τράγκας άφησε σήμερα να εννοηθεί πως έχει πρόταση από άλλο ραδιόφωνο. Το Action Radio μαζεύει κόσμο πάντως από άλλους σταθμούς ενώ τα «Παραπολιτικά 90.1» θα μπορούσαν να... αντεπιτεθούν για να τον «αρπάξουν», αν και ως γνωστόν έχουν καλή σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη, οπότε δεν (μας) βγαίνει το συγκεκριμένο σενάριο. Και στα δύο αυτά ραδιόφωνα πάντως δεν... ξέρουν τίποτε.  
 
Το συμβόλαιο του Γιώργου Τράγκα με τον Real FM είναι μέχρι το 2017 και ο μισθός του είναι σεβαστός. Σπάει, εύκολα; Μπορεί να τα δώσει άλλος; Σίγουρα πάντως φέρνει νούμερα. Ακόμα και τώρα που επαναλαμβάνεται. Βέβαια, ο Τράγκας χωρίς τον Ιωσήφ Καλαμαράκη που υπογράφει την καταπληκτική ραδιοσκηνοθεσία, χάνει μεγάλο μέρος από την ισχύ του. Επομένως όποιος θέλει τον Τράγκα θα πρέπει απαραιτήτως να πάρει και τον Καλαμαράκη. Αλλιώς, θα κάνει μία τρύπα στο νερό.