Παραιτήθηκε από τον Σπορ FM 94.6 ο Χρήστος Σούτος

Παραιτήθηκε από τον Σπορ FM 94.6 ο Χρήστος Σούτος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Προηγήθηκε on air επεισόδιο με συμπαραγωγό του.

15 Ιανουαρίου 2016
update: Ο Χρήστος Σούτος ανέβασε διευκρινιστικό στάτους στο facebook του, με το οποίο εξηγεί τα ακριβή αίτια της παραίτησής του από τον Σπορ FM:
«Επαναλαμβάνω προς αποκατάσταση της αλήθειας. Η οικειοθελής αποχώρηση μου από το sport-fm δεν έχει καμία απόλυτως σχέση με την διεύθυνση ή την ιδιοκτησία του σταθμού ούτε με προσωπική κόντρα με κάποιον από τους άλλους παραγωγούς, όχι τουλάχιστον από δικής μου πλευράς. Αφορά ξεκάθαρα την διαφορά φιλοσοφίας στη διαχείριση των εκπομπών επικοινωνίας που υπηρέτησα για έξι και πλέον συναπτά έτη.»

Μια ακόμα αποχώρηση από τον αθλητικό ραδιοσταθμό του ΣΚΑΪ. Ο επί 7 χρόνια παραγωγός του Σπορ FM 94.6 Χρήστος Σούτος, δήλωσε την περασμένη Τετάρτη ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το σταθμό, ευχαριστώντας τους εκεί συναδέλφους του: «Μια διαφορετική μέρα ξημέρωσε για μένα σήμερα. Μετά από σχεδόν επτά χρόνια, ήταν 1η Φεβρουαρίου του 2009 που ξεκινούσα με τον φίλο μου το Δημήτρη τον Μαχαίρα, αποχαιρετώ οικειοθελώς την φιλόξενη συχνότητα του Sport-fm 94.6. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα στην βραδυνή και πρωινή ζώνη, παραγωγούς και ηχολήπτες, και κυρίως σε όλους εσάς που χτίσαμε μαζί αυτήν την πολύ όμορφη παρέα και σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Να είστε όλοι καλά...»
 
Όλα αυτά μετά από ένα φραστικό επεισόδιο που εξελίχθηκε την προηγούμενη ημέρα στον αέρα του Σπορ FM, μεταξύ του ιδίου και του (πρώην πλέον) συμπαραγωγού του στο νυχτερινό 12-2, Νικόλα Βασιλάρα. Με τον δεύτερο να επιτίθεται στον πρώτο, κατόπιν τηλεφωνικής παρέμβασής του. Παρακάτω το σχετικό ηχητικό:



Είναι η δεύτερη παραίτηση μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων μηνών, από τον σταθμό και τη νυχτερινή του ζώνη. Την αρχή έκανε ο Ηρακλής Αντύπας, ο οποίος όντας συμπαραγωγός με τον Χρήστο Σούτο, αποχώρησε από τον σταθμό για να μετακομίσει αργότερα στο πρόγραμμα του Sport24 103.3.