Είναι ο Γιάννης Πετρίδης, ένας Τζεντάι της μουσικής;

Είναι ο Γιάννης Πετρίδης, ένας Τζεντάι της μουσικής;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο επί δεκαετίες συνεργάτης του Κώστας Ζουγρής το πιστεύει ακράδαντα. Το ίδιο κι εμείς στο e-tetRadio. Όσοι τον γνωρίζουν τον Γιάννη από κοντά (αλλά και όσοι τον γνωρίζουν και μέσα από τις εκπομπές του μόνο) νομίζουμε πως θα συμφωνήσουν μαζί μας. 

17 Ιανουαρίου 2016
«Σκέφτηκα ότι ο χαρακτηρισμός του Τζεντάι ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής του Γιάννη Πετρίδη όσον αφορά τον χώρο της μουσικής» γράφει ο Κώστας Ζουγρής. «Εδώ και αρκετές δεκαετίες έχει αφιερώσει τη ζωή του στο ραδιόφωνο και τη μουσική, στον χώρο της οποίας διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις του  φτάνοντας σε ένα αξιοθαύμαστο υψηλό επίπεδο. Η αφοσίωση που δείχνει σταθερά σ' αυτό που αγαπάει, δεν είναι κάτι που συναντάει κανείς εύκολα, ακόμα και σε ξένες χώρες».
 
Και συνεχίζει: «Η αστείρευτη αυτή προσπάθεια για γνώση, είναι γνωστή σε όσους έχουν ζήσει στο περιβάλλον του και είναι σχεδόν απίθανο να βρει κανείς κάποιον που να τον έχει γνωρίσει από κοντά και να μην νοιώσει αυτό που για μένα του δίνει τον χαρακτηρισμό του Τζεντάι. Αυτοί που έχουν πει ή γράψει ότι αμφισβητούν την αξία του (σ.σ. Ποιοι άραγε;), δεν τον έχουν γνωρίσει από κοντά. Ο Γιάννης έχει σαγηνεύσει με το πάθος του για τη μουσική κορυφαία ονόματα από τον χώρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, έχει το "χάρισμα" όπως οι Τζεντάι».
 
Η απάντηση επομένως στο ερώτημα «είναι ο Γιάννης Πετρίδης, ένας Τζεντάι της μουσικής; είναι αυτονόητη, έτσι;