Back to the future: ο Best 92.6 επέστρεψε

Back to the future: ο Best 92.6 επέστρεψε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από σήμερα το πρωί, όταν η Μαρία Παπιδάκη λίγο πριν το σήμα των 10 είπε «τι κομματάρα είναι αυτή», ο Best 92.6 είναι και πάλι στον αέρα. Ο παλιός, γνωστός, Best.

18 Ιανουαρίου 2016
Σε μία αναγνωριστική εβδομάδα, δοκιμαστική θα έλεγε κανείς, αν και τα μικρόφωνα δεν ξεχνιούνται ποτέ, κάτι σαν το ποδήλατο ένα πράγμα. Ο Best 92.6 επέστρεψε και μάλιστα δυναμικά, μην ξεχνάτε πως μπορεί να είναι αυτοδιαχειριζόμενος έχει δώσει όμως την εμπορική του εκμετάλλευση στον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο. Το team (του Star) «πουλάει», ούτε λίγο ούτε πολύ, έξι ραδιόφωνα: Best 92.6, Δίεση 101.3, Δρόμος 89.8, Λάμψη 92.3, Rock 96.9 και τον DeeJay 95.2. Πολλά, έτσι;
 
Ο Best 92.6 λοιπόν επέστρεψε (και με πλήθος χορηγών, παρακαλώ) και μένει να δούμε πόσο πρόβλημα θα έχουν (όχι αμέσως, φυσικά) ο Εν Λευκώ 87.7 κυρίως και ο Pepper 96.6 κατά δεύτερον. Στο ίδιο κοινό απευθύνονται. Θα φανεί στο μέλλον. 


 
Μαρία Παπιδάκη on air

Το Up Radio 88.6 δεν το υπολογίζω, δεν θεωρείται αντίπαλος και δεν έχει και λόγο ύπαρξης πλέον. Δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κενό στη μπάντα των FM για τρία χρόνια αλλά η ιδιοκτησία του Up δεν κατάλαβε τίποτε. Δεν το πίστεψε το... προϊόν της και τώρα η συχνότητα μοιάζει σαν άδειο κουφάρι. Ακούγοντας μάλιστα όλους αυτούς τους χορηγούς στον Best 92.6 και αναλογιζόμενος τα παιδιά του σταθμού που παρέμεναν άνεργα για τρία χρόνια, δεν μπορώ παρά να στείλω τα συγχαρητήριά μου στην ιδιοκτησία του Up Radio, επιχειρηματικά, παίρνει άριστα. 
 
Να ευχηθούμε στον Best 92.6 μακροημέρευση. Μένει να δούμε αν η εποχή τον «σηκώνει» ως ραδιόφωνο, αν τα πράγματα θα είναι όπως πριν πέντε κι έξι χρόνια. Η πρόβλεψή μου είναι θετική.