«Ψήνεται» επιστροφή του Γιάννη Πετρίδη στην ΕΡΤ

«Ψήνεται» επιστροφή του Γιάννη Πετρίδη στην ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε μία αποστροφή του λόγου του σε ένα γεύμα που είχε με τους δημοσιογράφους ο Λάμπης Ταγματάρχης, άφησε να εννοηθεί πως θα πάρει πρωτοβουλίες για την επιστροφή του δημοφιλούς, βετεράνου, παραγωγού στην ΕΡΑ.  

02 Φεβρουαρίου 2016
«Ο Πετρίδης αποτελεί σφραγίδα για την Ελληνική Ραδιοφωνία» είπε και πρόσθεσε πως θα το αναλάβει ο ίδιος το θέμα, προσωπικά. Το όνομα του Πετρίδη συζητείται εδώ κι ένα μήνα στην Αγία Παρασκευή. Το έψαξε το θέμα και ο Διονύσης Τσακνής, αναφέρθηκε σχετικά προ μηνός σε μία συγκέντρωση εργαζομένων στην ΕΡΤ. «Δεν μπορούν να λείπουν οι Γιάννης Πετρίδης, Γιώργος Τσάμπρας και Φεβρωνία Ρεβύνθη από την Ελληνική Ραδιοφωνία» ανέφερε. Μαθαίνουμε δε πως στο Πρώτο Πρόγραμμα υπάρχουν τηλεφωνήματα από ακροατές (εκτός Αθηνών) που ζητούν την επιστροφή του στο σταθμό. Το μεθεπόμενο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου πάντως ο Γιάννης θα κάνει ένα εορταστικό δίωρο στο Πρώτο Πρόγραμμα (θα σας ενημερώσουμε σχετικά, είναι η παγκόσμια ημέρα του ραδιοφώνου τότε).
 
Ο Πετρίδης παίζει καθημερινά στο «Βήμα 99.5», 6 με 7 το απόγευμα και είναι πολύ ευχαριστημένος από το σταθμό. Και η αλήθεια είναι πως στη Μιχαλακοπούλου του έχουν φερθεί άψογα. Τον σέβονται και τον τιμούν. 
 
Η ΕΡΤ ωστόσο είναι πάντα ΕΡΤ για κάποιους, έτσι; Το δεύτερο σπίτι τους. 

* Η φωτογραφία είναι σχετικά πρόσφατη και προέρχεται από το site του Εν Λευκώ 87.7, την ημέρα που ο Γιάννης ήταν καλεσμένος των Laternative.