Τριπλέτα κορυφής για τα ραδιόφωνα των Αττικών Εκδόσεων

Τριπλέτα κορυφής για τα ραδιόφωνα των Αττικών Εκδόσεων
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κι ένας «Λάμψη 92.3» που πετάει, πλησιάζοντας τα ποσοστά των άλλων ραδιοφώνων του ομίλου. Δεν θα λέγαμε ότι είναι κάτι καινούριο ως είδηση. 

17 Φεβρουαρίου 2016
Άλλωστε τόσο ο DeeJay 95.2 όσο και ο Rock FM 96.9 έχουν πλέον εδραιωθεί στο Top 10 του πίνακα των μετρήσεων ακροαματικότητας. Ωστόσο, στον ίδιο δρόμο φαίνεται πως βαδίζει εσχάτως και ο Λάμψη 92.3
 
Σύμφωνα με τα τελευταία αστάθμιστα δείγματα από τις 9 ως τις 15 Φεβρουαρίου (ΕΔΩ), τα τρία ραδιόφωνα του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου καταλαμβάνουν τις θέσεις Νο 4, Νο 5 και Νο 6 του πίνακα έχοντας 101 (DeeJay), 98 (Rock FM) και 96 (Λάμψη) αναφορές. Ο τελευταίος μάλιστα, περνάει -τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα- πρώτος στον ανταγωνισμό των ελληνικών pop σταθμών, τρεις αναφορές πάνω από τον άμεσο ανταγωνιστή του, τον Ρυθμό 94.9.
 
Αναμφίβολα, γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Κάτω Κηφισιά και στα -μεσοτοιχία- στούντιο των ραδιοφώνων των Αττικών Εκδόσεων - ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είναι γενικός διευθυντής και των τριών. Μας το είχε πει μάλιστα ο ίδιος ο Τσαουσόπουλος, όταν ανέλαβε τα ηνία του «Λάμψη 92.3», μετά την αποχώρηση του Μάκη Πουνέντη. «Δώστε μου λίγο χρόνο και θα δείτε τα αποτελέσματα για το σταθμό» μας έκλεισε το μάτι. Να του το αναγνωρίσουμε, έτσι; Ο σταθμός τότε ήταν πολύ πιο χαμηλά. Το κατέχει το σπορ του ραδιοφώνου ο Τσαουσόπουλος, όσο λίγοι.