Πόσους νεκρούς ακόμα θα (προσπαθήσει να) φωτογραφήσει, πια, το Πρώτο Θέμα;

Πόσους νεκρούς ακόμα θα (προσπαθήσει να) φωτογραφήσει, πια, το Πρώτο Θέμα;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξυλοκοπήθηκε άγρια ο συντάκτης του Πρώτου Θέματος Στρατής Λημνιός από τους συγγενείς του Παντελή Παντελίδη. Αιτία, κάποιες φωτογραφίες που προσπάθησε να βγάλει (ο συντάκτης) στο Ασκληπιείο της Βούλας που είχε μεταφερθεί ο άτυχος τραγουδιστής.

19 Φεβρουαρίου 2016
Γνωστό το Πρώτο Θέμα για τη δημοσιογραφία που κάνει. Για το κατάπτυστο είδος δημοσιογραφίας του. Γνωστοί και οι συντάκτες του (όχι όλοι φυσικά) για τις μεθοδεύσεις που ακολουθούν. Θα θυμάστε το εξώφυλλο που έβγαλε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τότε που έλεγε -υποκριτικά- «δεν ξεχνώ τον φασισμό». Ποιος; Το Πρώτο Θέμα με τα ψεύτικα ρεπορτάζ για τις γριούλες στα ΑΤΜ που προστάτευαν οι φασίστες
 
Χθες λοιπόν το γεγονός είναι πως ξυλοκοπήθηκε άγρια ο ρεπόρτερ της εφημερίδας, Στρατής Λημνιός. Οι πληροφορίες λένε πως προσπάθησε να μπει στο νεκροτομείο, να τραβούσε φωτογραφίες του νεκρού. Θα τις βλέπαμε την Κυριακή, πρωτοσέλιδες. Ο ίδιος το αρνείται. Όχι το... ξύλο που... «έφαγε», αλλά το σημείο στο οποίο το... «έφαγε», εκεί που τράβηξε τις (δύο, όπως παραδέχεται) φωτογραφίες. Ήταν, σημειώνει, «στο πλαίσιο κάλυψης ρεπορτάζ για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη διότι έχουν γραφτεί απίστευτες ανακρίβειες που αδικούν και εμένα και ενδεχομένως και την άλλη πλευρά που εξεδήλωσε την οργή της εναντίον μου το μεσημέρι στην είσοδο το τονίζω και ΟΧΙ στο εσωτερικό του νοσοκομείου της Βούλας».
 
Δεν φωτογράφησε το νεκρό, υποστηρίζει, αλλά τη μητέρα του. Την κακομοίρα τη γυναίκα, ρε ο τύπος. Τη χαροκαμένη«Τραβώ λοιπόν δύο καρέ με πλάτη τις νοσοκόμες που συνοδεύουν τη μητέρα του άτυχου καλλιτέχνη το τονίζω π λ α τ η... και οπισθοχωρώ θεωρώντας ότι δε θέλω να κάνω κάτι άλλο...» . 
 
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί όλοι θεωρούν τόσο άτιμη φάρα τους δημοσιογράφους... Και γιατί τους κατηγορούν. 
Σύμφωνοι, δεν λέω. Αλλά φταίει και ο κόσμος, όμως, Φταίτε κι εσείς. Που έχετε το Πρώτο Θέμα στην κορυφή των κυκλοφοριών. Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σού μοιάζω.