O David Gilmour των Pink Floyd στέλνει sms στη Νανά Παλαιτσάκη για τον Παντελίδη!

O David Gilmour των Pink Floyd στέλνει sms στη Νανά Παλαιτσάκη για τον Παντελίδη!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν είχε άλλη δουλειά ο David Gilmour από το να βλέπει την κηδεία του Παντελή Παντελίδη και μέσα από που, ε, από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη.

21 Φεβρουαρίου 2016
Διαβάζουμε: «Συγκλονισμένη η Νανά Παλαιτσάκη διαβάζει το μήνυμα που της στέλνει η σύζυγος του θρύλου των Pink Floyd David Gilmour, Φράνκα Ράιτ, τη στιγμή που το ζευγάρι παρακολουθεί από τη Δανία τη ζωντανή μετάδοση της κηδείας του Παντελή Παντελίδη από το EPSILON TV»
 
Συγκινημένη η παρουσιάστρια μας λέει πως την κηδεία την παρακολουθούν τα club των fans των Pink Floyd απ' όλο τον κόσμο και μας αποκαλύπτει, επίσης, πως, σύμφωνα με την Φράνκα, ο Παντελίδης ήταν ένας... άγγελος! Και μας δείχνει το κινητό της δια του λόγου το αληθές, στο οποίο βλέπουμε ένα ζευγάρι να μας χαμογελά! Με νάζι, μάλιστα. Κι ας μας έλεγε η Νανά πως ο David Gilmour έκλαιγε πιο πριν...

 
Οι ευαισθησίες της Franka Wright στη σελίδα της στο facebook είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Ειδικά εκεί που λέει «αθάνατοι»... Κι εκεί που ανεβάζει εικονίτσες αγίων! Ωστόσο η Νανά Παλαιτσάκη υπεραμύνθηκε της αυθεντικότητας της... κουβέντας της με την Franka Wright. Στην φωτογραφία που της έστειλε βέβαια, δεν βρίσκεται ούτε με τον Gilmour, ούτε με τον Richard Wright -τον πραγματικό της πρώην σύζυγο, που δεν βρίσκεται εν ζωή από το 2008.
 

Λυπάμαι για το με πόσο κακία μια μέρα σαν και την σημερινή αμφισβητείται η κατα την διάρκεια της εκπομπής "κουβέντα" με ...

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Το καλύτερο μας το άφησε για το τέλος. «Ο Παντελίδης» είπε η Νανά Παλαιτσάκη και συμφώνησε και ο Μένιος, «έστειλε ένα μήνυμα με τα τραγούδια του σε όλο τον κόσμο».  Αυτό, ας το παραδεχτούμε, είναι αλήθεια. Μετά τον Bowie ήταν ένα δεύτερο, σκληρό, χτύπημα.

Είμαι περίεργος τι θα έλεγε ο David Gilmour αν μάθαινε όλα αυτά.