Είδαμε: Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης κυκλοφορεί στα Εξάρχεια!

Είδαμε: Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης κυκλοφορεί στα Εξάρχεια!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν κάποτε ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης και έπεσε στα χέρια των Splish Splash που του έβγαλαν τον καλύτερό του εαυτό! Η ομάδα της παρωδίας επανήλθε και παίζει για μας το Jack the Ri-m-per, θυμίζοντάς μας τον John Cleese που έλεγε ότι «οι πιο δημιουργικοί άνθρωποι έχουν αυτήν την παιδική ευκολία στο να παίζουν»!

24 Φεβρουαρίου 2016
Της Ζωής Νικολάου
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού
 
Η μαγεία του βωβού κινηματογράφου ζωντανεύει στη σκηνή του Φούρνου της Μαυρομιχάλη και μας παρασύρει σε ένα ατμοσφαιρικό film noir σκηνικό αλά κομεντί. Η ιστορία του δολοφόνου που σκότωνε πόρνες και στοίχειωσε άπειρες κινηματογραφικές αίθουσες και κιτρινισμένες σελίδες βιβλίων και κόμικ, τώρα προκαλεί κωμικές σκηνές μέσα από την αλήθεια της γλώσσας του σώματος. Καθημερινοί χαρακτήρες του Λονδίνου του 19ου αιώνα, όλοι ύποπτοι για δολοφονία, και ένας ντετέκτιβ με το ταμπεραμέντο του Peter Sellers σπεύδει να εξιχνιάσει τα ειδεχθή εγκλήματα.

Μια σκηνοθεσία που, αν μην τι άλλο, αποδεικνύει ότι οι λέξεις περισσεύουν όταν η υποκριτική ικανότητα σατιρίζει τις ανθρώπινες αντιδράσεις στο βλέμμα, στην κίνηση των δαχτύλων, στο τίναγμα της μέσης συνθέτοντας την παρωδία της χρονιάς!
Επειδή «τόσο λίγα απ’ αυτά που θα μπορούσαν να συμβούν, συμβαίνουν», μην τη χάσετε!

Για δύο ακόμα Σαββατοκύριακα στο Φούρνο και για τους πιο τολμηρούς για τους γρίφους, κάθε παρασκευή ο Jack the Ri-m-per – The Game, σας προκαλεί να τον βρείτε μόνοι σας! Σπεύσατε!

Info:
Θέατρο Φούρνος (Μαυρομιχάλη 168, 210-6460748)
διάρκεια: 70’
εισιτήριο: 12€, ανέργων-φοιτητικό: 8€