Την επόμενη περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Την επόμενη περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θυμάστε πως εκδιώχθηκε ο Αλέξης Σπυρόπουλος από τον OTE TV επειδή δεν άρεσε στον Ολυμπιακό; Όσοι άκουσαν χθες την άθλια περιγραφή του Ολυμπιακός-Άντερλεχτ κατάλαβαν πολύ καλά πόσο παρασκήνιο «πέφτει» από πίσω.

26 Φεβρουαρίου 2016
Ο Γιώργος Θαναηλάκης ήταν στο μικρόφωνο, κραύγαζε στο μικρόφωνο δηλαδή για να το πούμε πιο σωστά, πως δεν του ξέφυγε και κανένα «έτσι γαμάει ο Πειραιάς» απορούμε. Ο πρωινός παραγωγός του «Παραπολιτικά 90.1» υπενθυμίζουμε, του ραδιοσταθμού του Γιάννη Κουρτάκη ο οποίος τυγχάνει να διαθέτει μία πολύ στενή σχέση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στην αρχή είχα την αίσθηση πως απλώς ο Θαναηλάκης φορούσε φουστανέλα. Το συνηθίζουν οι Έλληνες σπορτκάστερ όταν παίζει ομάδα μας στο εξωτερικό. Μετά κατάλαβα, καταλάβαμε όλοι πως ο άνθρωπος ακουγόταν σαν να είναι απεσταλμένος της ΠΑΕ
Ούτε στη θύρα 7 να είχε στήσει το στούντιο. Και απορώ, πως ένας επαγγελματίας «βάφεται» με οπαδικά χρώματα για μία τηλεοπτική μετάδοση; Μία μετάδοση προσβολή και για τον OTE TV. Κάπου ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα γελάει τώρα. Ή, μάλλον, επειδή τον γνωρίζω, θα κουνάει το κεφάλι του σκεφτικός. 
 
Την ίδια ώρα ο «Σπορ 94.6» του Γιάννη Αλαφούζου ακουγότανε σαν να βρίσκεται σε... πηγάδι. Τα γνωστά θέματα με το Γήπεδο Καραϊσκάκη που δεν του επιτρέπουν να κάνει μετάδοση όπως πρέπει. Ήρωες οι ακροατές του, όσοι απέμειναν τέλος πάντων στη συχνότητα και δεν το γύρισαν στην ΕΡΑ Σπορ ή στο Sport24 103.3 (είχε και ο Real FM μετάδοση αλλά δεν πιάνεται, δεν επιλέγεις το... γιαλαντζί όταν υπάρχουν τα αυθεντικά). 



Υπάρχει ωστόσο και η άλλη άποψη. Ιδού: 

Όπως και αυτή, που είναι ακόμα πιο τραγική: