Ο Διονύσης Μαλούχος αναλαμβάνει το Τρίτο Πρόγραμμα (και στο Kosmos FM ποιος;)

Ο Διονύσης Μαλούχος αναλαμβάνει το Τρίτο Πρόγραμμα (και στο Kosmos FM ποιος;)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για έναν χρόνο. Ήταν και στη ΝΕΡΙΤ, αν θυμάστε.

26 Φεβρουαρίου 2016
Χρόνια στο Τρίτο Πρόγραμμα, καλός συνεργάτης του Δημήτρη Παπαδημητρίου στην προ χουντο-λουκέτο Σαμαρά εποχή, συνέχισε και επί ΝΕΡΙΤ μαζί με όλη την ομάδα που επανήλθε στο Τρίτο μέσω εταιρίας. Η θητεία του ορίζεται στο ένα έτος, μπορεί να παρατείνεται όμως κάθε χρόνο έως και τρία έτη.

 
Μένει ακόμα να τοποθετηθούν στις θέσεις τους οι υπεύθυνοι στο Δεύτερο Πρόγραμμα και το Kosmos FM. Με τα ονόματα για τα δύο προγράμματα να αλλάζουν ανά εβδομάδα περίπου. Αυτή τη στιγμή η μπίλια γέρνει προς την Όλγα Παππά και τον ΔΤ-Λεωνίδα-ΝΕΡΙΤ-Αντωνόπουλο αντίστοιχα. 
 
Ο ΔΤ-Λεωνίδας-ΝΕΡΙΤ-Αντωνόπουλος, από τους πρωτεργάτες της ΝΕΡΙΤ, σε ραδιόφωνο και τηλεόραση! Ευκαιρία να τιμηθούν τώρα όσοι έσπευσαν επί πραξικοπήματος Κεδίκογλου και Σαμαρά να νομιμοποιήσουν το μόρφωμα. Οι άλλοι έμειναν πιστοί στην ΕΡΤ, παρέμειναν άνεργοι και... πεινασμένοι (κάποιοι).
Αλλά έρχονται τώρα ο Γιώργος Γιουκάκης και ο Λάμπης Ταγματάρχης να προκρίνουν εκείνους που ήταν πρώτοι και καλύτεροι στη ντροπή της ιστορίας που ονομάζεται ΝΕΡΙΤ και ΔΤ. Συγχαρητήρια.