Ενας «Kosmos FM» ηθικός, αγγελικά πλασμένος

Ενας «Kosmos FM» ηθικός, αγγελικά πλασμένος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενα περίεργο γαϊτανάκι παίζεται στην Ελληνική Ραδιοφωνία το τελευταίο διάστημα και βασικά στο «Kosmos FM». 

04 Μαρτίου 2016
Η ομάδα της αμαρτωλής ΝΕΡΙΤ, τα πρωτοπαλίκαρα («ταλιμπάν» ή μη) ετοιμάζονται να πάρουν ξανά στα χέρια τους τα ηνία του σταθμού. Μέχρι και συντονιστή βγάζουν, τον Λεωνίδα Αντωνόπουλο, χρόνια στην ΕΡΤ και αποσπασμένο για ένα διάστημα στον «Αθήνα 9.84», επί εποχής Τάκη Καμπύλη, επί δημαρχίας Γιώργου Καμίνη φυσικά. Η νεοφιλελεύθερη Κεντροαριστερά, που κατηγορεί διαρκώς το Δημόσιο, ξέρει να πιάνει τα δημόσια πόστα. 
 
Επί ΝΕΡΙΤ το «Kosmos FM» το έτρεχε ο Γιάννης Δημητριάδης, κάνοντας ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά. Είχε στήσει ένα καλό ραδιόφωνο, μουσικά στέρεο και ομοιογενές, με κάποιες αδυναμίες φυσικά, όπως η πρωινή εκπομπή του Προκόπη Δούκα που ξεχνώντας πως είναι σε μουσικό ραδιόφωνο πολιτικολογούσε διαρκώς εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ - το συνεχίζει και τώρα: το μόνο που κάνει είναι να διαβάζει tweets και κείμενα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ (τίποτε άλλο). 
 
Ο Προκόπης Δούκας είναι λίγο δύσκολο να αναλάβει το «Kosmos FM», ο Γιάννης Δημητριάδης έχει άλλες ασχολίες, προκρίνεται καθώς φαίνεται ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος. Καλά κάνουν, να επιβραβεύονται εκείνοι που έσπευσαν πρώτοι να νομιμοποιήσουν το μόρφωμα της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ των Σαμαρά, Μουρούτη, Κεδίκογλου και Βενιζέλου. Να επιβραβευτούν αυτοί και, αντιθέτως, να φανούν ηλίθιοι όσοι προτίμησαν να μείνουν άνεργοι, στήνοντας την ERTopen ή πηγαίνοντας σπίτι τους. 
 
Το ερώτημα πάντως τίθεται: πρέπει οι ΝΕΡΙΤες να αναλαμβάνουν επιτελικές θέσεις στη νέα ΕΡΤ; Προσοχή, όχι να δουλεύουν στην ΕΡΤ γενικώς, κανείς δεν θα το πει αυτό, αλλά να γίνονται διευθυντές και συντονιστές; Πολλοί είναι αυτοί που απαντούν αρνητικά και δικαίως. Ειδικά τώρα που πρέπει να αποκατασταθούν αδικίες δύο ετών τουλάχιστον. 
 
Υπεύθυνος για τα ραδιόφωνα έχει οριστεί ατύπως ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής. Ο Λάμπης Ταγματάρχης δεν ασχολείται. Συντονιστής των μουσικών ραδιοφώνων ορίστηκε ο Γιώργος Γιουκάκης. Τι λένε άραγε για όλα αυτά;