Όπως ένας dj σε καφετέρια στο Μπουρνάζι

Όπως ένας dj σε καφετέρια στο Μπουρνάζι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παίζει τα «Panda 88.6» όλα. Το νέο ραδιόφωνο έκανε πρεμιέρα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ένα ξεχωριστό «στυλ» έχει λανσάρει ο διευθυντής του Ηζυ Κουτιέλ, με στόχο να μεταδίδονται έως και 30 κομμάτια την ώρα, ένα ανά δίλεπτο δηλαδή.

07 Μαρτίου 2016
Για το ξεκίνημα του Panda 88.6 σας είπαμε ΕΔΩ.  Πάμε τώρα να αναλύσουμε τις μουσικές του, με την βοήθεια του Media Inspector.
 
Ένα από τα χαρακτηριστικά του, όπως επισημάναμε από εδώ, είναι ότι «κόβει» τα τραγούδια για να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερα. Ενδεικτικά, σε ένα τυχαίο δίωρο ακούστηκαν συνολικά 58 κομμάτια (29 κάθε ώρα). Από αυτά η συντριπτική πλειοψηφία τους ήταν διάρκειας κάτω από 3 λεπτά, καθώς έπαιξαν από 1 έως 2 λεπτά. Ένα εξ αυτών μάλιστα, το Lie της Loya, η κανονική του διάρκεια είναι 3:36 και στον αέρα έμεινε για μόλις 1:13.
 
Το έτερο χαρακτηριστικό είναι η... ποικιλία της playlist του. Όπως είναι ήδη γνωστό ο Panda 88.6 μεταδίδει ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Εν προκειμένω, το συγκεκριμένο δίωρο παίχτηκαν 28 ελληνικά και 30 ξένα κομμάτια από όλες τις δεκαετίες, κυρίως όμως από το σήμερα. Από Justin Bieber μέχρι Alphaville και από Stan μέχρι... Σοφία Βόσσου. Κι όλα αυτά ανακατεμένα, π.χ. από τον Σφακιανάκη στο Lean On, από την Βόσσου στον J Balvin, από τον Μαζωνάκη στο Big In Japan, από την «πειραγμένη» Ελεονόρα Ζουγανέλη στους Stavento κ.ο.κ. Το Μπουρνάζι που λέμε στον τίτλο και το οποίο, φυσικά, δεν είναι κακό. Απλώς είναι χαρακτηριστικό. Εκεί οι dj's αλλάζουν τα κομμάτια σε ρυθμό πολυβόλου. Είναι πάντως κάτι που παρατηρείται σε εμπορικά ραδιόφωνα του εξωτερικού, δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο. Να δούμε πως θα τα πάει κι εδώ. 
 
Εν τω μεταξύ μάθαμε και την πρώτη παραγωγό του Panda 88.6. Ο λόγος για την Ιωάννα Παπαγιάννη (στη φωτογραφία, από το Instagram) πρωτοεμφανιζόμενη στο χώρο του ραδιοφώνου και μοντέλο -γνωστή κυρίως από το Next Top Model του ΑΝΤ1. Ιδανική, δεν λέμε.