Όλγα Παππά στο Δεύτερο, Λεωνίδας Αντωνόπουλος στο Kosmos (και ο Χρυσοστόμου στα δικαστήρια)

Όλγα Παππά στο Δεύτερο, Λεωνίδας Αντωνόπουλος στο Kosmos (και ο Χρυσοστόμου στα δικαστήρια)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και με την βούλα στις θέσεις τους οι νέοι επικεφαλής των προγραμμάτων.

11 Μαρτίου 2016Ανέβηκαν πριν λίγο στην Διαύγεια οι αποφάσεις για τους διορισμούς διευθυντών προγράμματος στο Δεύτερο Πρόγραμμα (ΕΔΩ) και το Kosmos 93.6 (ΕΔΩ). Όπως αναμενόταν τις τελευταίες μέρες, επικεφαλής του Δεύτερου τέθηκε η Όλγα Παππά (εκφωνήτρια) ενώ στην αντίστοιχη θέση στο Kosmos ανέλαβε ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος (παραγωγός). Η θητεία αμφοτέρων θα έχει διάρκεια ενός έτους.

Επίσης, ο Γιώργος Παπαζαχαρίου παραμένει επικεφαλής των Περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΑ και η Γιάννα Τριανταφύλλη αναλαμβάνει τη Φωνή Της Ελλάδος

Ο μέχρι τώρα συντονιστής του Kosmos FM Πάνος Χρυσοστόμου θα καταφύγει στα δικαστήρια όπως γράφει: «Σας τα είχα πει καιρό τώρα. Όμως ελπίζω μετά και τη σημερινή τους ενέργεια (την επίσημη ανακοίνωση δηλαδή της παύσης των καθηκόντων μου απο το Kosmos), οι κύριοι Γιουκάκης, Τσακνής και Ταγματάρχης (με αυτή τη σειρά...) να είναι πλέον ευχαριστημένοι. Που έβγαλαν από τη μέση ένα ..."πρόβλημα" που είχε την κακή συνήθεια με καλή προαίρεση, να τους επισημαίνει τα προβλήματα. Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ περιμένουμε να τα λύσουν κάποια στιγμή και όχι να διώκουν αυτούς που τα επισημαίνουν.
Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί ως τότε κι ο συνειρμός εκτός από το προφανές του τίτλου κι ένα στιχάκι του, είναι κυρίως επειδή ο Μίκης είναι "λιοντάρι" κι αυτός. Καταλαβαίνετε... Η συνέχεια -δυστυχώς- προσεχώς, στα δικαστήρια».