Γιατί ο Γιάννης Πετρίδης σέβεται τους ακροατές και τη δουλειά του (όσο κανένας άλλος)

Γιατί ο Γιάννης Πετρίδης σέβεται τους ακροατές και τη δουλειά του (όσο κανένας άλλος)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Καθαρή Δευτέρα, ημέρα αργίας και για τα ραδιόφωνα που είχαν αλλάξει το πρόγραμμά τους προσαρμόζοντάς το στην ημέρα. Ο Γιάννης Πετρίδης ήταν εκεί όμως, στο πόστο του, στο «Βήμα 99.5».

14 Μαρτίου 2016
Να κάνει εκπομπή ζωντανά παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα στον Keith Emerson των Emerson Lake & Palmer, τον κιμπορντίστα του συγκροτήματος που αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι την Κυριακή. Την ώρα που τα περισσότερα μουσικά ραδιόφωνα είχαν προγραμματίσει το playlist στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές από την Παρασκευή βράδυ που κλείδωσαν τα γραφεία φεύγοντας για τριήμερο, ο «βετεράνος» Γιάννης Πετρίδης ξεκινούσε από την Παιανία για να φτάσει στη Μιχαλακοπούλου προκειμένου να κάνει, απλώς, τη δουλειά του. Όπως την ξέρει χρόνια τώρα.
 
Θα μου πείτε, θα έπαιζαν τα ραδιόφωνα Emerson Lake & Palmer; Φυσικά και όχι. Θα μου πείτε, επίσης, είναι κακό που έφυγαν οι άλλοι μουσικοί παραγωγοί για τριήμερο; Φυσικά και όχι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αποδώσουμε τα εύσημα στον Πετρίδη που λειτούργησε όπως θα λειτουργούσε ένας μουσικός παραγωγός του BBC ας πούμε. 

Έτσι είναι. Αν θέλεις να έχεις ένα καλό (μουσικό ή μη) ραδιόφωνο, πρέπει να είσαι μόνιμα σε alert φάση. Διαρκώς.