Σαρώνουν οι Muse στην προπώληση

Σαρώνουν οι Muse στην προπώληση
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η συναυλία του καλοκαιριού. Το ερώτημα μπαίνει πλέον απειλητικό: θα χωρέσει τον κόσμο η πλατεία Νερού στο Φάληρο;

15 Μαρτίου 2016
Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetRadio η προπώληση έχει περάσει κατά πολύ τις 12 χιλιάδες εισιτήρια. Πάει για μεγάλα νούμερα, θα λειτουργήσει και το word of mouth, δεν φαίνεται να ανακοινώνεται και κάποιο άλλο τόσο μεγάλο όνομα, οι Muse θα σαρώσουν φέτος το καλοκαίρι. 
 
Χθες με μία παρέα φίλων κάναμε κάτι που κάνουμε χρόνια τώρα: σημειώνουμε σε μία κόλλα χαρτί τις προβλέψεις μας για τα εισιτήρια που θα κόψουν οι καλοκαιρινές συναυλίες. Στους Muse προσωπικά έβαλα 40 χιλιάδες (οι άλλοι ήταν πιο φειδωλοί). Πιστεύω και παραπάνω. Στο Viva γίνεται ήδη χαμός, ενώ το περιοδικό Q έγραψε (στο εξώφυλλο) πως κάνουν το καλύτερο live του πλανήτη. 
 
Η αλήθεια είναι πως με την ανακοίνωση των Muse «πάγωσε» η προπώληση για όλες σχεδόν τις υπόλοιπες συναυλίες. Θέλει καιρό για να επανέλθουν στα κανονικά επίπεδα 
 
Πάντως, το φεστιβάλ του καλοκαιριού με την πιο σύγχρονη και ενδιαφέρουσα ματιά είναι το Release Festival, με Beirut, PJ Harvey, Sigur Ros και τα υπόλοιπα. Μακάρι να πάει καλά. Μακάρι να πάνε όλα καλά.