Στον Πέτρο Κωστόπουλο και πάλι ο Nitro 102.5

Στον Πέτρο Κωστόπουλο και πάλι ο Nitro 102.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιστροφή στον «τόπο του εγκλήματος»... Παρά το ενδιαφέρον του Φίλιππου Βρυώνη, της Athens Voice και του... ανώνυμου επιχειρηματία που έδειξε ενδιαφέρον για τη συχνότητα μέσω ενός δημοσιογράφου, από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι και τώρα, ο Nitro 102.5 θα καταλήξει τελικά σε... γνώριμα χέρια. 

01 Απριλίου 2016


Εκείνα που τον έφτασαν στα ψηλά και τον έριξαν απότομα στα πολύ χαμηλά. Ο Πέτρος Κωστόπουλος συμφώνησε ξανά με το ραδιοσταθμό που ο ίδιος ίδρυσε το 1995, επιθυμώντας να συμμετάσχει εκ νέου στα δρώμενα του ραδιοφώνου, μετά τη βραχύβια θητεία του ως μουσικός επιμελητής (κατά κάποιο τρόπο) του Galaxy 92.
 
Στην πρόταση που κατατέθηκε από τον ίδιο προς τους 16 ιδιοκτήτες-εργαζόμενους στα τέλη Μαρτίου, προτάθηκε η αγορά όλων των μεριδίων τους στην RadioPlanBee I.K.E. -το νέο συνεταιριστικό σχήμα που διαχειρίζεται πλέον την συχνότητα- υπό τον όρο της άμεσης εξόφλησης των δεδουλευμένων από εποχής ΙΜΑΚΟ. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες προσφορές, αυτή πέρασε παμψηφεί από το έκτακτο ΔΣ των μετόχων, που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να επαναλανσάρει τον σταθμό με νέο όνομα (μήπως για να μην θυμίζει την παλιά του «αυτοκρατορία»;) και να εκπέμψει ξανά πλήρες πρόγραμμα, με την καινούργια σεζόν. Διατηρώντας πάντα το μουσικό προφίλ που είχε όλα αυτά τα χρόνια.

Τι να πούμε, η ιστορία συνήθως επαναλαμβάνεται ως φάρσα.


Και του χρόνου! Καλό μήνα!