(Μόνο) δύο φορές ανά ώρα (θα) μιλούν στον Panda 88.6

(Μόνο) δύο φορές ανά ώρα (θα) μιλούν στον Panda 88.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρωτοτυπιών συνέχεια για το νέο ραδιόφωνο, να έχουμε όρεξη να ακούμε και να μαθαίνουμε. Με τα 30 τραγούδια την ώρα, με το καθένα να ακούγεται μετά βίας πάνω από δύο λεπτά στον αέρα. 

27 Μαρτίου 2016
Σας είχαμε πει άλλωστε ΕΔΩ, για το... ασυνήθιστο φορμάτ που ακολουθεί ο νεοσύστατος Panda 88.6. Ο Panda λοιπόν,  σύμφωνα και με το site του, είναι ο μόνος σταθμός στην Ελλάδα που ακολουθεί κάτι τέτοιο, με τους Ήζυ Κουτιέλ (γενική διεύθυνση) και Λεωνίδα Λεσάκη (υπεύθυνο ροής) να το τρέχουν.
 
Εδώ και μέρες λοιπόν έχει οριστικοποιηθεί και το πρόγραμμά του, το οποίο... έχει και δεν έχει εκπομπές! Τι εννοούμε; Δευτέρα με Παρασκευή από τις 7 το πρωί ως τις 12 τα μεσάνυχτα(!), τα μικρόφωνα αναλαμβάνουν η Τζοάννα Παπαγιάννη και ο Λεωνίδας Λεσάκης, έκάνοντας  από δύο «on» την ώρα -στο ακριβώς και το και μισή κάθε ώρας- για να παρουσιάσουν τα επόμενα τραγούδια, τυχόν events του ραδιοσταθμού κ.ά. Ενώ Παρασκευή και Σάββατο από τις 8 το βράδυ ως τις 2 τη νύχτα, και τις Κυριακές από τις 2 το μεσημέρι και για 12 ώρες, αναλαμβάνουν οι DJ του Panda. 

Το Top 10 του σταθμού: 

1. IMANY:  Don’t Be So Shy
2. ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ: Λένε
3. MAHMUT ORHAN FEAT. SENA SENER: Feel
4. WILLY WILLIAM:  Ego
5. ΜΑΛΟΥ: Τους Είπες Πως
6. PLAYMEN: Stand By Me Now
7. JUSTIN BIEBER: Sorry
8. ONIRAMA & ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: Ο Μαγικός Καθρέπτης
9. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ: Κανείς Δεν Ξέρει
10. ERA ISTREFI: Bon Bon
 
Οι «πτήσεις» του στις ακροαματικότητες, πάντως, είναι (πολύ) χαμηλές μέχρι τώρα. Αναμενόμενο όμως, χωρίς δεύτερη συζήτηση. Βρίσκεται 29ος ανάμεσα σε 30 ραδιόφωνα, βάσει των τελευταίων αστάθμιστων δειγμάτων (ΕΔΩ), με μόλις 16 αναφορές. Ακριβώς τις μισές από όσες συγκέντρωσε στην πρώτη βδομάδα που μετρήθηκε με αυτό το όνομα (αλλά με το φόρα του Up Radio). Διαθέτει φυσικά το ελαφρυντικό του «νέου», καθότι δεν έχει κλείσει ούτε μήνα on air. Θα ήταν αδύνατον από τη στιγμή που άλλαξε 100% χαρακτήρα να έκανε άλλα... νούμερα. Θα ήταν τρελό. Για να δούμε πως θα πάει στο μέλλον. Θα 'χει ενδιαφέρον...