Bonjour Athenes Dance festival Vol.1 με Avener και όχι μόνο (κερδίστε προσκλήσεις)

Bonjour Athenes Dance festival Vol.1 με Avener και όχι μόνο (κερδίστε προσκλήσεις)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σάββατο 2 Απριλίου και θα είναι «σαν να μπαίνει η Άνοιξη», εκείνο το βράδυ! Η διοργάνωση που περιμένουμε με ανυπομονησία απέχει μόλις μερικές ημέρες και αναμένεται να είναι super. Το e-tetRadio σας προσφέρει διπλές προσκλήσεις για τη βραδιά, προκειμένου να νιώσετε κι εσείς (κι εμείς) λίγο Γάλλοι.

30 Μαρτίου 2016
Οι νικητές, τα ονόματά σας θα βρίσκονται στην είσοδο του Gazi Music Hall (οι προσκλήσεις είναι διπλές).
 
Ηλίας Μεντζάλης 
Τάσος Παπαϊωάννου 
Έφη Κοκκίνη 
Ευθυμία Νόνα 
Headliner θα είναι ο αγαπημένος Αvener και δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο (ούτε και περισσότερο). Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ύστερα από μια ανοδική πορεία παγκοσμίως, με tracks που ξεσηκώνουν και ερωτευθήκαμε με το πρώτο άκουσμα. Από το Fade out Lines ως το We go home μάγεψε τα βραχέα και μας συνόδεψε στα early morning parties, οπότε τον περιμένουμε για μια εμφάνιση μοναδική απλά και μόνο για να... let our selves go!
 
Φυσικά δεν θα είναι μόνος του • οι Synapson θα είναι εκεί! Φέρνουν στο Gazi Music Hall για να μας προθερμάνουν από τα ξέφρενα party της Ίμπιζας και τα singles που τρέλαναν την Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο που μέχρι και η αυτόματη αναπαραγωγή στο you tube έχει τους Synapson και τον Avener σε συνεχείς εναλλαγές! Αχτύπητος συνδυασμός, να τα λέμε κι αυτά!
 
Τα αστέρια της γαλλικής Ριβιέρας, θα εμφανισθούν στη σκηνή του Gazi Music Hall, για ένα φεστιβάλ υπερπαραγωγή! Μην σας πούμε, τι παραγωγή ετοιμάζουν. Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα. Θυμηθείτε μας. 
 
Οι προβολείς ανάβουν, οι ηχολήπτες στοχεύουν τα ποτενσιόμετρα και τα video walls στήνονται για να δώσουν την τελευταία πινελιά σε ένα βράδυ αξέχαστο! Bonjour Athenes!
 
Info:
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 25 ευρώ
TAMEIO: 29 ευρώ