Εγινε και ο Γιώργος Λιάγκας μουσικός κριτής, τι άλλο θα ζήσουμε

Εγινε και ο Γιώργος Λιάγκας μουσικός κριτής, τι άλλο θα ζήσουμε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία ωραία μουσική ενέργεια κάνουν στον DeeJay 95.2 και τον Λάμψη 92.3 για την ανάδειξη νέων ταλέντων αλλά έβαλαν τον Γιώργο Λιάγκα να κρίνει και να αποφασίσει. Ως βαθύ γνώστη της μουσικής προφανώς με το (αλάνθαστο) κριτήριο. 

14 Απριλίου 2016
Το project λέγεται «Be A Music Star» και θα αναδειχθούν, δύο νικητές, ένας στο ελληνικό κι ένας στο ξένο ρεπερτόριο. Αυτοί, κατόπιν, θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με την εξαιρετική στο είδος της Panik Records, για την ηχογράφηση και κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού και video clip. Και αν είναι καλοί και αξίζουν, ο δρόμος μοιάζει ανοιχτός μπροστά τους. 
 
Στην επιτροπή λοιπόν συμμετέχουν ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος (λογικό), ο Γιώργος Αρσενάκος της Panik (επίσης, λογικό), ο Θέμης Γεωργαντάς (τέλος πάντων) και ο Γιώργος Λιάγκας, τον οποίον, να αποκαλύψω, «έκλεψαν» τελευταία στιγμή οι διοργανωτές του «Be A Music Star» από το αμερικάνικο, εγγλέζικο, καναδέζικο, σουηδικό και ιαπωνικό X Factor (ταυτόχρονα). 
 
Στο διαγωνισμό ζητούν από τους ακροατές να βγάλουν ένα selfie video με το κινητό τους τηλέφωνο τραγουδώντας acapella το ρεφρέν του αγαπημένου τους τραγουδιού και μετά να το ανεβάσουν στο www.BeAMusicStar.gr. Συμμετοχές δεκτές μέχρι και Κυριακή 15 Μαΐου. Τα πέντε βίντεο με τα περισσότερα likes θα προκριθούν για την τελική φάση, όταν και θα έρθει η επιτροπή να αναδείξει το μεγάλο νικητή ή νικήτρια, αναλόγως. 

Να έβαζαν τουλάχιστον τη Φαίη Σκορδά...