Το Mega δεν έχει (ούτε καν) τα 3 εκατομμύρια ευρώ για τις άδειες (update)

Το Mega δεν έχει (ούτε καν) τα 3 εκατομμύρια ευρώ για τις άδειες (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο Σταύρος Ψυχάρης, ο πρόεδρος του ΔΣ της «Τηλέτυπος ΑΕ», της εταιρίας στην οποία ανήκει το Mega. Σαν να κλαίγεται. Εκτός κι αν μπλοφάρει (ξανά). 

04 Μαΐου 2016
Ιδού τι γράφει«Ο καθορισμός της τιμής εκκίνησης για καθεμία από τις τέσσερις (4) άδειες στο ύψος των τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000) καθιστά αδύνατη ή υπερβολικά δυσχερή την υποβολή προσφοράς εκ μέρους της Εταιρίας μας στην παραπάνω διαγωνιστική διαδικασία». Και συνεχίζει λίγο παρακάτω, ώστε να μην μας αφήσει την παραμικρή αμφιβολία: «Η Εταιρία μας δεν είναι σε θέση να υποβάλει οικονομική προσφορά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ».


 
Που τα γράφει όλα αυτά ο κ.Ψυχάρης; Στην «προδικαστική προσφυγή» που κατέθεσε το Mega εναντίον της επίμαχης απόφασης του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες και την προκήρυξη για τη δημοπρασία αυτών. Άρχισαν τα όργανα.  



Διαβάστε σήμερα στην έντυπη έκδοση της «Εφημερίδας των Συντακτών» τις λεπτομέρειες. Παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον το ρεπορτάζ. 



update: Την ίδια ώρα το Epsilon TV ζητάει ως τιμή εκκίνησης τα 35 εκατομμύρια ευρώ όπως γράφει το newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου.