Μπορούν παρακαλώ να μην πεθαίνουν ή να μην βγάζουν νέα τραγούδια σε αργίες;

Μπορούν παρακαλώ να μην πεθαίνουν ή να μην βγάζουν νέα τραγούδια σε αργίες;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα μεγάλο πρόβλημα τίθεται όλο και πιο συχνά με τα εγχώρια, μουσικά, ραδιόφωνα: δεν τα σκέφτονται οι ξένοι καλλιτέχνες και κάνουν του κεφαλιού τους.

04 Μαΐου 2016
Άλλοι, όπως ο Lou Reed καλή ώρα, πεθαίνουν Κυριακή και, μάλιστα, πριν από Καθαρή Δευτέρα (update: λάθος, πριν την 28η Οκτωβρίου). Άλλοι, όπως ο Prince, πεθαίνει (άλλος κι αυτός, τώρα) σε μέρα απεργίας. Άλλοι, όπως οι Radiohead βγάζουν το καινούργιο τους τραγούδι την Τρίτη του Πάσχα, ημέρα αργίας για την Πρωτομαγιά
 
Πολύ κακό το timing με τους Radiohead, τα δικά μας μουσικά ραδιόφωνα είχαν βάλει να παίζουν οι υπολογιστές μόνο χωρίς παραγωγούς. Το μόνο που ρύθμισαν  να κάνουν είναι να ανεβάζουν στις σελίδες τους στο facebook φωτογραφίες από... σούβλες.
 
Τρίτη απόγευμα (χθες) κι ενώ όλα τα ξένα μουσικά ραδιόφωνα βρίσκονταν σε οργασμό με τους Radiohead, τα ελληνικά παρέμεναν στον κόσμο τους, στον κόσμο της... κονσέρβας.
 
Παρακαλούνται οι ξένοι καλλιτέχνες να πεθαίνουν αν μπορούν σε εργάσιμες μέρες. Κι αν γίνεται, αν είναι δυνατόν, να πεθαίνουν Δευτέρα-Τρίτη ώστε να προλαβαίνουν την Κυριακή να βγάζουν δωρεάν cd με τα τραγούδια τους η Real News και το Πρώτο Θέμα.