10 χρόνια «μόνο λαϊκά»

10 χρόνια «μόνο λαϊκά»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Derti 98.6 κλείνει μια δεκαετία on air και (όπως είναι φυσικό) το γιορτάζει.

10 Μαΐου 2016
Ένα από τα πιο επιτυχημένα ραδιοφωνικά project στα FM της Αθήνας, κλείνει 10 χρόνια στον αέρα. Ο μήνας που διανύουμε θα είναι αφιερωμένος σε όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, με συνεντεύξεις και ευχές μεγάλων καλλιτεχνών του λαϊκού ρεπερτορίου, εορταστικά σήματα, πρώτες μεταδόσεις και άλλες εκπλήξεις για τους ακροατές του.
 
Για την ιστορία ο Derti 98.6 βγήκε στον αέρα την 1η Ιουνίου 2006, διαδεχόμενος τον Superstar FM του (αείμνηστου) Γιώργου Πολίτη, όντας το λαϊκό ραδιόφωνο της ΙΜΑΚΟ. Ένα εγχείρημα που υλοποιήθηκε από τον τότε διευθυντή του Sfera 102.2, Νίκο Νικολακόπουλο (δική του η ιδέα), κι έγινε αμέσως Νο 1 ραδιόφωνο της πόλης πιάνοντας ένα 15% σε μόλις 9 μήνες λειτουργίας (από 1,6% που ήταν πριν). Με την βοήθεια και της μεγάλης διαφημιστικής καμπάνιας του, τότε.
 


Έχοντας εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά brand name της χώρας, το 2012 περνάει ως ενέχυρο στην Τράπεζα Πειραιώς, μετά την πτώχευση του ομίλου του Πέτρου Κωστόπουλου και διακόπτει προσωρινά το live πρόγραμμά του. Την ίδια χρονιά ωστόσο, επαναγοράζεται μέσω πλειστηριασμού από τον Γιώργο Πολίτη και συνεχίζει να εκπέμπει το πρόγραμμά του μέχρι σήμερα. Αρωγοί στην όλη προσπάθεια ήταν φυσικά και οι παραγωγοί του την τελευταία δεκαετία, όπως η Βάσω Σαρματζή, η Εύη Αγγελίνα, ο Θανάσης Γκαραβέλας, ο Δημήτρης Τσακαλίας, ο Κώστας Μπαλαχούτης, ο Παναγιώτης Μπρίμπος, ο Νάσος Νικολαΐδης, ο Βασίλης Δρυμούσης και η Μελίνα Κόκκορη.
 
Από το e-tetRadio ευχές για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση!