The Underground Youth –επιτέλους!- στο Fuzz και Panda Dub στο Βοτανικό

The Underground Youth –επιτέλους!- στο Fuzz και Panda Dub στο Βοτανικό
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρασκευή και Σάββατο έχουμε συναυλίες να πάμε! Από τους garage ήχους της μίας βραδιάς στο dub της επομένης. Η καλή μουσική είναι ο οδηγός μας. Πάντα. Ραντεβού μπροστά από το stage, όπως το βλέπουμε δεξιά. Στη γνωστή θέση. 

19 Μαΐου 2016
Την Παρασκευή το βραδάκι λοιπόν, καταρχλας, ετοιμαστείτε για το γνωστό συναυλιακό στέκι της χρονιάς, το Fuzz • κατηφορίστε την Πειραιώς για τα νοσταλγικά vibes υπόγειας νιότης που καταφθάνει από το Manchester  για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα.
Garage και shoegaze, ψυχεδελικό rock και post ηλεκτρόδια, ο δημιουργός του εγχειρήματος ο Craig Daier, η Olya, ο Frankie και ο Max έρχονται ξανά μετά από το μαγικό live τους στο ΑΝ club και πληθώρα προηγούμενων sold out εμφανίσεών τους σε όλη την Ευρώπη. Η γλυκιά μελαγχολία και η psych πλευρά της πορείας τους θα μας πάνε μια βόλτα σε μεθυσμένα ξημερώματα όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.
Μαζί τους θα είναι οι Echo Train, τα δικά μας παιδιά, η Ren, ο Greggy Κ και ο Διονύσης Παναγιωτίδης που μας άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις στο live τους στο six d.o.g.s. Τον Μάρτιο με τη sexy pchych rock παρουσία τους • ό, τι πρέπει για opening act!
Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Εισιτήρια προπωλούνται, προς 15 ευρώ: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt και το www.viva.gr. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 18 ευρώ.
Παρασκευή 20 Μαΐου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817)
P.S. Το live της Θεσσαλονίκης είναι την επόμενη μέρα, Σάββατο 21 Μαΐου, στο Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 ).
 

Από την roots reggae της Τζαμαϊκανής κουλτούρας, στην ethnic ηλεκτρονική dub του Γάλλου Panda Dub που έκλεψε τις καρδιές μας το 2007 με το πρώτο του album και μας τρελαίνει με το The Lost Ship της προηγούμενης Άνοιξης.

Ανάμεσα στην μεγάλη dub γαλλική σκηνή ο Panda Dub ξεχωρίζει αισθητά • πιο ηλεκτρονικός, πολύ ταξιδιάρικος, συνδυάζει γαλλικά- και όχι μόνο- φιλτραρισμένα φωνητικά, ανατολίτικες πνευστές μελωδίες με bass και drums να κρατούν το tempo. Έχει πολλά στοιχεία της απόκοσμης ambient που δένει άψογα με με τη dub ταυτότητα των δημιουργιών του που κάθε φορά στροβιλίζεσαι στο άκουσμά τους. Είτε μόνος του είτε με μπάντα ή guests επί σκηνής οι εμφανίσεις του είναι απολαυστικές. Τα ηνία του opening act θα αναλάβουν τα μέλη των Antilopes, Stiko & Wag και μετά το live θα έχουμε και το after midnight party με τον Blend Mishkin στα decks.
Το καλοκαίρι κοντοζυγώνει και μια βραδιά με τον Panda Dub ταιριάζει όσο τίποτε άλλο στο mood των ημερών. Πάρτε εισιτήριο και.. let ‘s dub another one and go with the flow!
Info:
Βοτανικός live stage 

Λόγω αυξημένης προπώλησης, η συναυλία μεταφέρεται στο Βοτανικός Live Stage, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το Βοτανικός Plus
Τα εισιτήρια των 10 ευρώ,εξαντλήθηκαν.
Η τιμή της προπώλησης σε αυτή τη φάση συνεχίζεται με γρήγορο ρυθμό στην τιμή των 12 ευρώ ενώ στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.
Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots,Reload,Media Markt και online στο Viva.gr