Πήγαμε: All Day Reggae Vol 5

Πήγαμε: All Day Reggae Vol 5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για πολλούς από εμάς το πάρκο Τρίτση και οι Υπογλυκαιμίες θυμίζουν κοπάνες, τρυφεράδα, βόλτες και αράγματα από τα παλιά. Οπότε είναι μεγάλη η συγκίνηση όταν το All Day Reggae πραγματοποιείται για 5η φορά, με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή κάθε χρονιά. 

19 Μαΐου 2016
Της Ζωής Νικολάου
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού
 
Μια μέρα σε reggae ρυθμούς, και όχι μόνο μουσικούς, γέμισε πάλι την αυλή του πάρκου με κόσμο όλων των ηλικιών, μουσικές με άρωμα Rastafari και δραστηριότητες που όλο και πληθαίνουν! Από το μεσημεράκι ξεκίνησαν τα θεατρικά παιχνίδια για τη «ψιλή μαρίδα», τα εργαστήρια και τα κρουστά μεγαλώνοντας την παρέα με καινούριες ομάδες και με κεντρικό θέμα την Αφρική. Μέχρι που σουρούπωσε και άρχισαν τα live και τα Dj sets που πάρταραν μέχρι το πρωί. Κλασσικές μορφές του φεστιβάλ και φέτος, η φοβερή ομάδα των Quilombo που ξεσηκώνουν με τα τύμπανα και τη samba τους και φυσικά οι Fundracar –σταθερή αξία- με τον Εισβολέα και αέρα από Μαρόκο.

Afrikan Simba, Kilimanjaro, Stavros Dadoush & Los Tigainos, Terra Djembe, Professor Skank, Stefanatty, Dread Power & Rankin Johnny (THC sound system), Iosif Vagger, Rootie, Blast' em Bop, Lan Jah, Swingueira, Πangea και η ομάδα Anasa Cultural Center έδωσαν το παρών στηρίζοντας το All Day Reggae και φτιάχνοντας την ατμόσφαιρα, ο καθένας από το πόστο του και την μαγική συμμετοχή του και υλοποιώντας το εναρκτήριο φεστιβάλ του καλοκαιριού, πριν ζήσουμε το ξημέρωμα με άμμο στα πόδια μας.
 
Ωραία μέρα, όσοι δεν κάνατε μια βόλτα χάσατε! Ένα φεστιβάλ που τo αγαπημένο cAfe Υπογλυκαιμίες διοργανώνει με όλο και περισσότερους φίλους, έκανε πιο όμορφη ξανά την πόλη, σε ένα μέρος δίπλα σε νερά και δέντρα, δυσεύρετα εδώ στην τσιμεντούπολη, με αγαπημένες μουσικές, κρύα μπύρα και αγαπησιάρικα χαμόγελα! Κι έτσι εκεί ανάμεσα σε χίπηδες, μικρούς, μεγάλους κι ελεύθερους είπαμε ακόμα μια χρονιά το πρώτο «Καλό καλοκαίρι» !