«Party» με «Action» στα FM

«Party» με «Action» στα FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα δύο νέα ραδιόφωνα της Αθήνας που ξεκίνησαν τις τελευταίες ημέρες. Όλως τυχαίως και τα δύο σε «νεκρές» κι αναξιοποίητες συχνότητες, στην ίδια «γειτονιά» της μπάντας (104 και 104.6).

22 Μαΐου 2016
ACTION 104.6
Το ραδιόφωνο του Action24, δια χειρός Διονύση Παναγιωτάκη. Μετά από αναβολές επί αναβολών, βγήκε στον αέρα κάτι λιγότερο από έναν μήνα πριν, αρχικά μόνο με έντεχνη μουσική και στην πορεία με πρόγραμμα. Όχι τόσο πολυπληθές είναι η αλήθεια, λόγω των περιορισμών από την μη ενημερωτική άδεια της συχνότητας. Οι (μόλις) τέσσερις εκπομπές του κινούνται στο infortainment μοντέλο, δηλαδή πολλή μουσική και ενδιάμεσες σφήνες ενημερωτικού περιεχομένου, και μέρα με τη μέρα βρίσκουν τα πατήματά τους. Ένα talk radio ουσιαστικά, όπως (περίπου) ο Real FM στα πρώτα του χρόνια, με διευθυντή τον Γιάννη Πολίτη.
 
PARTY 104
Η μεγάλη επιθυμία του Φίλιππου Βρυώνη για επαναφορά στα ερτζιανά, πήρε σάρκα και οστά μόλις προχθές, έπειτα από πολλές επαφές με ιδιοκτήτες αρκετών συχνοτήτων. Η ραδιοφωνική βερσιόν του Έψιλον TV είναι ήδη στον αέρα με το όνομά της, αντικαθιστώντας τον εγκαταλελειμμένο Παρέα FM της Πέγκυ Ρίζου. Ο Party, βάσει των όσων διαλαλούνε οι υπεύθυνοι της συχνότητας, θα παραμείνει ένα ελληνικό mainstream ραδιόφωνο στα πρότυπα του Ρυθμού, του Λάμψη και του Sfera, ενώ θα έχει «ονόματα έκπληξη τόσο από το χώρο του ραδιοφώνου, όσο και της show biz».
Σύμφωνα τώρα με τα λεγόμενα του διευθυντή προγράμματος του Έψιλον TV , Μένιου Φουρθιώτη, ο Party 104 θα παίζει non stop μουσική για όλο το καλοκαίρι, με το νέο πρόγραμμα να μετατίθεται (λογικά) για το Σεπτέμβριο. Όπως επίσης και το ότι πολύ σύντομα, ο σταθμός θα εκπέμπει και από συχνότητα της Θεσσαλονίκη. Αν κρίνουμε πάντως από τις γιγαντιαίες ταμπέλες που έχει σε όλη την πόλη ο νέος ιδιοκτήτης του και το πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι που τον «προμοτάρει» συνεχώς, ο Party δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ως προς το διαφημιστικό κομμάτι...