Ppsych οργασμός: Underground Youth στο Fuzz (αλλά και Echo Train)

Ppsych οργασμός: Underground Youth στο Fuzz (αλλά και Echo Train)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το support δεν θα μπορούσε με τίποτα να μείνει εκτός κάδρου. Αν και λόγω άπειρης κίνησης, δεν τους είδαμε από την αρχή τους Echo Train που άνοιξαν την συναυλία ώστε να τους ευχαριστηθούμε συνολικά, τελικά, όπως σε κάθε τους εμφάνιση, μας μάγεψαν. 

22 Μαΐου 2016
Της Ζωής Νικολάου
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού
 
Έχουν κάτι πολύ δικό τους, σχεδόν μυστική συνταγή, και γι ακόμα μια φορά όλοι σχολίαζαν το «πόσο καλοί ήταν ρε φίλε»!  Τους το είπαν και οι ίδιοι οι Underground Youth στα παρασκήνια μετά, το καλύτερο άνοιγμα που είχαν στις συναυλίες τους.

Πολύ ιδιαίτερο ταίριασμα λοιπόν με τους Underground Youth που δεν γέμισαν το Fuzz –ίσως βέβαια γιατί έχουν έρθει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια- αλλά τα περίπου 600 άτομα που βρεθήκαμε εκεί χαθήκαμε για μιάμιση ώρα στους απόκοσμους ήχους τους.
 
Ο Craig Dyer στο μέσον, με μια μορφή που θυμίζει Τrainspotting, ερμήνευσε την ταξιδιάρικη shoegaze τους δηλώνοντας διαρκώς την αγάπη του, έτσι απλά χωρίς κραυγές και φανφάρες • «I love you». Τύμπανα και κρουστά από την Olya, τη γυναικεία δύναμη της μπάντας και στα έγχορδα δυο τύποι βγαλμένοι κατευθείαν από το Sin City με leather jackets και αλήτικα αρπίσματα. Το καπνισμένο Fuzz, τα strobo και οι χρωματιστοί προβολείς έδεσαν με το σκοτάδι των Undergound Youth και μας έδωσαν ένα live σαφώς καλύτερο από τα προηγούμενά τους στο AN, ασυζητητί. Προς το τέλος κατέβηκαν ανάμεσα στον κόσμο για μερικά πιο ζεστά ενσταντανέ • ωραίες στιγμές! 
 
Ψυχεδέλεια, ηλεκτρονικό χάσιμο, ένας psych οργασμός βγαλμένος από κινηματογραφικά στιγμιότυπα. Τους περιμένουμε ξανά!