Είδαμε: Panda Dub, Πάντα Fun!

Είδαμε: Panda Dub, Πάντα Fun!
Ακολουθήστε μας στο Google news

One man show για 1200 άτομα που, παρά την πολυσυζητημένη ξαφνική απεργία, μαζεύτηκαν στο Βοτανικός Live Stage για ένα party φερμένο από τη Λυών. Ο γλυκύτατος Panda Dub  ίδρωσε (σ)τα decks κρατώντας μας σε ρυθμό για ένα δίωρο με τα φουτουριστικά του dub tracks και κανείς δε σταμάτησε να χορεύει.

22 Μαΐου 2016
Της Ζωής Νικολάου
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού
 
One man show με το νέο αίμα της γαλλικής σκηνής που για δεύτερη φορά επισκέφτηκε την Ελλάδα, με τον rastaman Sam στην ηχοληψία και που σίγουρα αν οι συνθήκες το επέτρεπαν δε θα χωρούσαμε να μπούμε στο live. Χορέψαμε κομμάτια της 8ετούς πορείας του on stage –Politik, Smile is the key, χαμός στο ίσωμα- αλλά και καινούρια του, εκεί προς το τέλος του Live που ο Panda Dub δεν κατέβαινε από τη σκηνή με τίποτα! Μιξάροντας πολλά new tunes, που θα είναι στο καινούριο του album, τα οποία παραμένουν «αβάφτιστα» ακόμα, όπως μας είπε backstage μετά τη συναυλία, ο κατά κόσμον Pierre αφήνοντας το eastern element των παλιότερων δημιουργιών του, μας έδωσε μια πιο psychedelic/ electro πλευρά της dub. Πολύ ωραίο twist στην πορεία του μιας και όταν κάποιος εδραιώνεται με ένα συγκεκριμένο άκουσμα, το επόμενο βήμα πρέπει να είναι δυναμικό· και ο Panda Dub το κατάφερε!
 
One man show από την One love reggae ideas και την Enter Events που διατηρεί αυτό τον boho χαρακτήρα που ταιριάζει στα live που διοργανώνει. Χθες, για να φανταστείτε, κάποιοι κατέληξαν να χορεύουν στη σκηνή γύρω από τον Panda Dub! Το live άνοιξαν οι Stiko & Wag σε πιο tribal/ hip hop τόνους- πολύ καλό δίδυμο, ελπίζουμε να τους δούμε ξανά- και στο after party έπαιξε ο Dj Blend Mishkin για το.. «σβήσιμο».
 
One man show με τον ταξιδιάρικο Panda Dub, πιο ώριμο και πιο δημιουργικό από ποτέ, μας πήρε πάλι το μυαλό, μας ανέβασε τη διάθεση στα ύψη το χθεσινό βροχερό βράδυ της πανσελήνου θυμίζοντάς μας καλοκαίρι και ικανοποιώντας κάθε προσδοκία μας σε αυτήν την πρώτη του εμφάνιση στο αθηναϊκό έδαφος. Έτσι απλά και λιτά, μόνο με καλή μουσική, πολλή αγάπη και ένα panda finger puppet στο χέρι! 
 
P.S. Credits στον Αλέξανδρο Προδρόμου που έριξε τα φώτα του στη βραδιά δίνοντάς μας ωραίες ευκαιρίες για τα φωτογραφικά κάδρα, μιας και στα Dj Sets περισσότερο από κάθε άλλο είδος live concert, ο φωτισμός χαρίζει bonus vibes.