Join Radio ρε: #περναμεκαλαστακαμαρινιακαιαυτοβγαινει#

Join Radio ρε: #περναμεκαλαστακαμαρινιακαιαυτοβγαινει#
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήρθε η ώρα λοιπόν για τα 3α γενέθλια του Join Radio! Στη... σκηνή οι 20 παραγωγοί του σταθμού μαζί με τους Moka Band, τους Gadless, τους Echo Train, την Nayra, τους Dreamy Whispers και τη Lia Hide σε unplugged έκδοση. Για να κάνουν άνω κάτω τα στενά του Ψυρρή. 

26 Μαΐου 2016
Στο Τρανζίστορ και στο Barrett σε συνεργασία  με τα καταστήματα Prime Timers, Lemon Poppy Seed, Παλιοσυνήθειες, Color Skates, Treasure House, Γουαδελούπη, Like Yesterday’s.
 
Ρωτήσαμε παραγωγούς και fans ποια είναι αυτή η λέξη που που μεταφράζει τα 3 χρόνια Join Radio και ιδού οι απαντήσεις: «δεβρισκωκομματι», μουσική παιδεία, οικογένεια,  αγκαλιές (μέχρι να κοπεί η κυκλοφορία), μουσική αγάπη, emotions,  έμπνευση, κάγκβλα, music harmony, συναισθήματα,  ψυχή, διαφορετικά – μελωδικά – αγαπημένα, τρέλα,  Καλοκαίρι (!), #γελιοχαρακαιμουσική #περναμεκαλαστακαμαρινιακαιαυτοβγαινειπροσταεξω#, ηδονή, ΧαμόγελαΑγκαλιέςΜοιράσματα, bazinga* (Sheldon Cooper ζεις εσύ μας οδηγείς), χαρά, ears wide open, μουσικές που ταξιδεύουν παντού χωρίς περιορισμούς, παλιές , κλασσικές αξίες και νέες φρέσκες ματιές, χρόνια που έκαναν μια απώλεια που συνέπεσε χρονικά να μοιάζει λιγότερο επώδυνη, μουσικό παράθυρο με θέα το Αιγαίο, music therapy, ευτυχία, μαγεία, ταξίδι, φιλία, ΑΠΟΔΡΑΣΗ,  εθισμός, positive energy freaks, χάπι για να ξεκινάς την ημέρα σου happy, ένωση, The happiest Daydream…

Έτσι είναι η δημιουργία, εκπέμπεται, μοιράζεται, γιορτάζεται! Όπως είπε και ο πρόεδρος του fan club Ισίδωρος, «μαζί είναι καλύτερα»! Φορέστε χαμόγελα, όρεξη για μουσικάρες και party στην Πρωτογένους από το απόγευμα ως το πρωί! Θα είμαστε όλοι εκεί!

Info: Παρασκευή 27 Μαΐου, Ώρα έναρξης: 18:00. Ώρα έναρξης των live: 19:30.
Pop event στον όροφο του Barrett με τα Hazelnut Streetwear .