Ή όλα ή τίποτα! Και μιας και δεν έφτασε σε κανέναν μας το βράδυ, είδαμε και την αυγή!

Ή όλα  ή τίποτα! Και μιας και δεν έφτασε σε κανέναν μας το βράδυ, είδαμε και την αυγή!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρασκευή 27 Μαΐου και –δεν μπορεί- κάποια συνεννόηση εκτόνωσης θα έγινε! Η Αθήνα άναψε τα φώτα της και το κοντέρ έγραψε ένα 15άρι χιλιόμετρα, αφού τριγυρίσαμε στα μικρά και τα μεγάλα stage της πόλης, ακούσαμε και είδαμε ένα σωρό θαύματα, και γεμίσαμε feelings. 

28 Μαΐου 2016
Της Ζωής Νικολάου
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού
 
Στο γενέθλιο party του Join Radio πήγαμε από νωρίς να ευχηθούμε. Η Πρωτογένους γέμισε χρώμα, μουσική, μπαλόνια και πολύ κόσμο! Στο μικρό στενάκι του Ψυρρή συναντήσαμε τον αγαπημένο Gadless, τους απίθανους πολυφωνικούς Dreamy Whispers –κάντε κάνα live ρε παιδιά!- , την γοητευτική Nayra, τους funky Moka Band, τους σαγηνευτικούς Echo Train που έκατσαν κυριολεκτικά στο δρόμο –ονειρικό ξεμυάλισμα για ακόμα μια φορά- και την ατμοσφαιρική Lia Hide. Διαλεχτά mini lives που αντικατέστησαν το κοινότοπο happy birthday, ανάμεσα σε τρελούς Joiners που, όπως πάντα, έκαναν τη διαφορά και διοργάνωσαν ένα street party που έπιασε θέση στην καρδιά μας -πώς να το κάνουμε;! Όπως είπε και η Ren των Echo Train, «ο δρόμος είναι ο τόπος για να αρχίσουν πολλά πράγματα» και κάπως έτσι εμείς κάναμε αρχή για καλοκαίρι και βάλαμε μπρος τις μηχανές με χαμόγελα, με χορό και με διάθεση για τα καινούρια που έρχονται! Το party συνεχίστηκε με dj sets με τους παραγωγούς του Join που.. θα σας τα πούμε παρακάτω.
 
Επόμενος σταθμός, Τεχνόπολις. Jazz Festival και Hidden Orchestra και ένα κατάμεστο προαύλιο στην κλασική μουσική γιορτή της πόλης. Αυτή τη φορά, δυστυχώς, δεν ήταν μία full band performance•έπαιξαν μόνο ο Dj και ο drummer, το μοναδικό live κομμάτι της εμφάνισης όσον αφορά στο ορχηστρικό κομμάτι. Παρόλ’ αυτά είναι τόσο ιδιαίτερη η μουσική τους που τα κατάφεραν πάλι να μας ταξιδέψουν σ΄ αυτά τα κινηματογραφικά τοπία που δημιουργούν με το ηχητικό τους project ακόμα και στην ηχογραφημένη του μορφή.

Και βάλαμε πλώρη για..
AN club και Hip hop & Down Tempo mini Fest. Brak & Dj Moya, Apanemic, Stiko & Wag, SomehowArt, Twinsanity, Alex Flexible Sounds, Hashfinger και τα μυαλά στα κάγκελα! Παρά το λίγο κόσμο στο ΑΝ (περίπου 200 άτομα), ήταν από τα ωραία βράδια στο στέκι των Εξαρχείων. Οι δημιουργοί του είδους δεν συνηθίζουν τα φεστιβάλ, θα λέγαμε ότι περιορίζονται περισσότερο σε live, οπότε ήταν τολμηρό εγχείρημα που για τα δεδομένα της χθεσινοβραδινής ξέφρενης Αθήνας πήγε και πολύ καλά! Χαλαρές καταστάσεις με dj sets και lives χωρίς επιτηδευμένες επιδείξεις που έδωσαν ένα πιο underground ύφος στο βράδυ.
 
Αλλά υπάρχει και συνέχεια, ω ναι! Δεν θα μπορούσαμε να μην περάσουμε από το Κ8, τον καινούριο χώρο της Ερμού που χθες φιλοξενούσε το party της Klik Records και της Athens Voice. Οι εξωτερικοί χώροι ήταν φυσικά γεμάτοι, με πολλούς τουρίστες –πολλούς όμως. Oι πρώτες πρωινές ώρες βρήκαν την κοσμική Αθήνα με house και πολύ ποτό σε ένα party από τα κλασικά του είδους. Κι εμάς γεμάτους μελωδίες και διαφορετικά vibes από παντού.
 
Έτσι αποφασίσαμε να κλείσουμε τον κύκλο επιστρέφοντας στο Transistor για ένα ποτό με τους Joiners στα decks που έδιναν ακόμα... πόνο! Εννοείται ότι είχε ακόμα πολύ κόσμο με διάθεση στα ύψη, και κάπως έτσι μπλεχτήκαμε στο πλήθος περιμένοντας την Ανατολή.