Release Athens Festival Vol 1, get ready!

Release Athens Festival Vol 1, get ready!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από αμέτρητα live στο Fuzz και αναρίθμητες ώρες μουσικών ταξιδιών, ήρθε η ώρα για τη διεξαγωγή –επιτέλους- του Φεστιβάλ που διοργανώνει η Fuzz Productions με πολυαναμενόμενο line up, για καινούριους και παλιούς λάτρεις της καλής μουσικής, σε ένα χώρο από τους καλύτερους για καλοκαιρινές συναυλιακές στιγμές, στην Πλατεία Νερού! 

29 Μαΐου 2016
Beirut, Parov Stellar, Pj Harvey, Sigur Ros στις θέσεις των headliners και 16 ακόμα αγαπημένα εγχώρια και ξένα ονόματα, για 4 βράδια δίπλα στη θάλασσα, κάτω από τα αστέρια, αγκαλιά με το καλοκαίρι, υπό το φως αγαπημένων μελωδιών για όλα τα γούστα. 
 
Τετάρτη 1 Ιουνίου: Beirut, Daughter, Cass McCombs, Ειρήνη Σκυλακάκη, Μoa Bones
Παρασκευή 3 Ιουνίου: Parov Stelar, Chinese Man, RSN, GAD
Τρίτη 7 Ιουνίου: PJ Harvey, The Brian Jonestown Massacre, Slowdive, Closer, The Noise Figures
Δευτέρα 13 Ιουνίου: Sigur Ros, DIIV, The Black Angels, Theodore
 
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, συντονιστείτε, πάρτε αυτοκίνητα, μηχανάκια ή το τραμ και κατηφορίστε προς Φάληρο για το καινούριο Φεστιβάλ της πόλης, το…Release Festival! Release στην μουντάδα των καιρών, Release στην πίεση και το άγχος, Release με καλοκαιρινή φρέσκια διάθεση, Release με μουσικάρες! 
 
Info:
Η τιμή για κάθε ημέρα του φεστιβάλ θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ και προς 120 ευρώ για ολόκληρο το φεστιβάλ: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt και το https://www.viva.gr/tickets/music/plateia-nerou/release-athens-2016/
Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 45 ευρώ.
Όλα τα εισιτήρια διατίθενται σε έως και 3 άτοκες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, στο www.viva.gr
Επισκεφτείτε το site του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες.
Όσο για τη διοργάνωση, να σας πούμε αν δεν ξέρετε ήδη, ότι: στο χώρο –και όχι στην προπώληση- θα διατίθενται εισιτήρια για παιδιά κάτω των 12 ετών στα 15 ευρώ, και  υπάρχει ειδική μέριμνα για θέσεις ΑμεΑ σε υπερυψωμένη εξέδρα με ράμπα και τουαλέτες μόλις 10 μέτρα από τον ειδικό χώρο (μπράβο και επιτέλους και πάλι μπράβο).
Και πώς θα πάμε;
Πλατεία Νερού
(Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου): Δέλτα Φαλήρου, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στο Κλειστό του Tae Kwon Do και το Beach Volley και δίπλα στη θάλασσα.
Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking 2.500 θέσεων.
Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)
ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)
Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”
Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16:00.