Μετωπική σύγκρουση, ξεκαθάρισμα λογαριασμών: έντεχνο εναντίον ελληνικού ροκ

Μετωπική σύγκρουση, ξεκαθάρισμα λογαριασμών: έντεχνο εναντίον ελληνικού ροκ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου θα έχουμε επιτέλους αναμέτρηση δυνάμεων. Διοργανώνονται το ίδιο βράδυ δύο μεγάλες συναυλίες. Η μία με πολλούς καλλιτέχνες του έντεχνου τραγουδιού και η άλλη με πολλούς, αντίστοιχα, του ελληνικού ροκ.

30 Μαΐου 2016
Στο Καλλιμάρμαρο λοιπόν θα έχουμε μία μεγάλη συναυλία με τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου. Τραγουδούν οι Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ηρώ Σαϊα. Την ίδια ώρα στην πλατεία Νερού στο Φάληρο θα έχουμε σύναξη των... ροκάδων. Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης.


 
Δεν είναι βέβαια το σύνολο και από τις δύο πλευρές (πως θα μπορούσε άλλωστε), είναι όμως ένας σεβαστός αριθμός καλλιτεχνών ώστε να... μετρηθούμε. Χωρίς μάλιστα μπασταδέρματα τύπου Θανάση Παπακωνσταντίνου ή Γιάννη Χαρούλη που «κλέβουν» κοινό και από τα δύο... στρατόπεδα. Για να δούμε ποιος θα αναδειχθεί νικητής; Λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν κάποιες παραμέτρους, το έντεχνο ας πούμε έχει πολύ πιο φθηνό εισιτήριο (μισή τιμή) και είναι και για καλό σκοπό, για τους πρόσφυγες.
 
Αν είχαμε εκείνο το βράδυ και καμία μεγάλη συναυλία με Βανδή, Μαζωνάκη κτλ θα μπορούσαμε να κρίνουμε και τους λαϊκούς της πίστας. 
 
Λοιπόν, ελληνικό ροκ ή έντεχνο