Και η Πέγκυ θα τραγουδήσει Μίκη, γιατί όχι και η Φουρέιρα;

Και η Πέγκυ θα τραγουδήσει Μίκη, γιατί όχι και η Φουρέιρα;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Γιατί η Φουρέιρα δεν προλαβαίνει, θα ήθελε να πάει στην Επίδαυρο αυτή αν της δινότανε η ευκαιρία, δεν θα ασχοληθεί με τον... ερωτικό Θεοδωράκη. Ο πολιτισμός γνωρίζει δόξες αυτές τις μέρες.  

03 Ιουνίου 2016


Το είδαμε και στο Instagram που ανέβηκε η σχετική φωτογραφία, ο κακομοίρης ο Μίκης μαζί με την Πέγκυ Ζήνα.  Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει κομμάτια του αυτό το καλοκαίρι λέει και ήδη ο «πιο πολιτικός από ποτέ» Σάκης Ρουβάς δεν νιώθει και τόσο καλά. Αυτός, ο γνήσιος ερμηνευτής του μεγάλου Μίκη.
 
Μια χαρά τραγουδίστρια είναι η Πέγκυ Ζήνα πάντως για να πούμε την αλήθεια μας (και με καλή φωνή), γιατί να μην πει και Μίκη δηλαδή, θα αντιτείνουν κάποιοι. Σωστά. Όπως και η Φουρέιρα που δεν θα έλεγε όχι για μία Επίδαυρο. «Δεν έχω τέτοια θέματα, ούτε και κόμπλεξ», είπε. «Όταν κάποιος είναι ταλαντούχος και μπορεί, γιατί όχι; Τι άλλο να πω… Έχω κάνει και μαθήματα υποκριτικής και θα μου άρεσε να γίνει… Δεν υπάρχει στην τέχνη, stop». 

Κατανοητή η ανάγκη πάντως των καλλιτεχνών της ποπ να δοκιμαστούν σε ένα άλλο ρεπερτόριο, περισσότερο σοβαρό. Και ο μεγάλος (και σε ηλικία) Μίκης είναι η καλύτερη κολυμπήθρα του Σιλωάμ