Omar Faruk Tekbilek στο θέατρο Βράχων

Omar Faruk Tekbilek στο θέατρο Βράχων
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τις ελάχιστες συναυλίες που θα γίνουν φέτος στο θέατρο Βράχων, θα δούμε απόψε τον Omar Faruk. Ναι, καλά ακούσατε, λάτρεις της pure ανατολής, του ούτι, του νέι, του μπαγλαμά, των κρουστών και του λικνίσματος παντός καιρού. Είναι από τους πιο σπουδαίους δημιουργούς στη σκηνή του είδους και πολύ αγαπημένος στους γνώστες. 

08 Ιουνίου 2016
Μας φέρνει άρωμα από τους τούρκικους μαχαλάδες, τους Πολίτικους  δερβισηδο- χορούς, τη μυσταγωγία του νέι που σε οδηγεί σε εκστατικά κουνήματα ή σε δρόμους καραβανιών. Και μην σας ξεγελάει το γνωστό Shashkin που θυμίζει Ανάκτορο Club. Οι δημιουργίες του Omar Faruk κρύβουν πολλές περισσότερες επιρροές και μονοπάτια από έναν απλό νταλκά που ξεσπάει σε γλέντι, γι αυτό και διακρίνεται από αυθεντικότητα που σε ταξιδεύει.
 
Τετάρτη, λοιπόν, 8 Ιουνίου, κατά τις  9, μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, τον Πετρολούκα Χαλκιά, τον Haig Yazdjian, τη Μελίνα Κανά και τον Φώτη Θεοδωρίδη επί σκηνής. Για ετοιμαστείτε!
P.S. Άντε να θυμηθούμε λίγο και τα περσινά ηχοχρώματα του Resistance με BaBa Zula!
Info: Αριθμημένες Θέσεις μπροστά στη σκηνή: 30 ευρώ. Γενική Είσοδος: 20 ευρώ Φοιτητικό, Άνεργοι, ΑΜΕΑ, Άνω των 65 χρόνων, παιδιά: 15 ευρώ
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ