Είστε «ηλίθιοι» όσοι αγοράσατε ήδη εισιτήριο για τη συναυλία

Είστε «ηλίθιοι» όσοι αγοράσατε ήδη εισιτήριο για τη συναυλία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είμαστε δηλαδή. Το ξέρω, θα το λέτε από μέσα σας, «τι μαλάκες είμαστε που πήγαμε και αγοράσαμε από πριν εισιτήριο», το καταλαβαίνω κι έχετε δίκιο. Αλλά δεν φταίτε εσείς.

09 Ιουνίου 2016
Φταίνε οι διοργανωτές φυσικά, αλλά το πληρώνετε εσείς. Στην κυριολεξία, μάλιστα. Διότι πλέον πολλοί δίνουν «ένα συν ένα» εισιτήριο, δύο δηλαδή στην τιμή του ενός. Προκειμένου να κόψουν κάποια περισσότερα εισιτήρια τώρα, ξεσκίζουν το προϊόν τους για του χρόνου. Και κάνουν όσους έσπευσαν να αγοράσουν στην προπώληση να νιώθουν τώρα εντελώς ηλίθιοι.
 
Γιατί να εξασφαλίσει κάποιος εισιτήρια τώρα για τη Lana Del Rey και να μην περιμένει τη Didi Music μήπως και δώσει δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός την τελευταία, πριν τη συναυλία, εβδομάδα; Το ίδιο δεν έπραξε και με τους Last Shadow Puppets άλλωστε για ένα 20ήμερο; Έπεσε στην παγίδα τώρα στο τέλος και το Release, το κάνει τώρα και με τους Sigur Ros, ένα συν ένα, κάποιοι θα βλέπουν ένα αγαπημένο τους συγκρότημα με 40 ευρώ (που τα «έσκασαν» εδώ και δύο τρεις μήνες) και κάποιοι δίπλα τους με 20 ευρώ (που θα τα δώσουν στο ταμείο). 
 
Κινήσεις πανικού. Τους καταλαβαίνω τους διοργανωτές και είμαι μαζί τους, αλλά αυτό θεωρώ πως είναι 100% λάθος κίνηση
 
Λογικά να υποθέσω πως αυτή τη στιγμή η προπώληση για τις υπόλοιπες συναυλίες του καλοκαιριού θα έχει «παγώσει» εντελώς; Κανένας ξεχασμένος μόνο ή άσχετος θα σπεύδει να πληρώσει από τώρα και δεν θα περιμένει την τελευταία στιγμή

update: Μου γράφει ο Νίκος Σβέρκος πως όσοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήριο για τους Sigur Ros μπορεί να πάρουν κι ένα ακόμα με 10 ευρώ (να το κάνουν τι;). Αυτό ωστόσο δεν αλλάζει την ουσία του παραπάνω σχόλιου. Το αντίθετο μάλιστα.