Έρχεται το φαινόμενο LP (Laura Pergolizzi) για συναυλία στην Τεχνόπολη

Έρχεται το φαινόμενο LP (Laura Pergolizzi) για συναυλία στην Τεχνόπολη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για να (τη) δούμε λοιπόν από κοντά, πόσο καλή (θα) είναι η πολυδιαφημισμένη LP, αυτή που σαρώνει το τελευταίους μήνες στην Ελλάδα με το τραγούδι της «Lost on You».

12 Ιουνίου 2016
Η Αμερικανίδα λοιπόν με τα τρία άλμπουμ και την απολύτως ιδιαίτερη φωνή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη στις 2 Σεπτεμβρίου για μία συναυλία μαζί με δύο ακόμα Ελληνίδες τραγουδίστριες ως support. Θα μας περιμένει δηλαδή καθώς θα γυρνάμε από διακοπές, καλή φάση για την προσαρμογή μας - αν και οι διακοπές είναι μία περίπτωση που δεν μας γοητεύει και τόσο για να είμαστε ειλικρινείς, το αντίθετο θα λέγαμε (υπομονή, μένουν 78 μέρες ακόμα για το φθινόπωρο).
Η LP αρέσει πολύ στο ελληνικό κοινό, άγνωστο γιατί. Μην το αποκλείσετε να δούμε κανένα βαρβάτο sold out. Είμεθα έθνος ανάδελφον. 


Περισσότερες λεπτομέρειες για το live τις επόμενες ημέρες. Το εισιτήριο στην προπώληση θα είναι φθηνό (γύρω στα 20 ευρώ τα πρώτα-πρώτα), ενώ θα υπάρχουν και VIP που θα προσφέρουν και πάρκινγκ. Δεν θα δοθεί δώρο «ένα συν ένα», δεν υπάρχει περίπτωση μας είπαν οι διοργανωτές ούτε μία στο εκατομμύριο.