Όλο το Release Festival ένας Γιάννης Χαρούλης

Όλο το Release Festival ένας Γιάννης Χαρούλης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια χαρά είναι ο Χαρούλης (Χαρούλης - χαρά - λογικό) αλλά δεν μας περιποιεί τιμή ως συναυλιακό κοινό το γεγονός πως όλο το Release Festival έκοψε τόσα εισιτήρια όσα ο Γιάννης Χαρούλης στην Πετρούπολη.

14 Ιουνίου 2016
Τρία sold out κάνει ο Γιάννης (Χαρούλης) στο θέατρο Πέτρας, πράγμα το οποίο σημαίνει περίπου 20 χιλιάδες εισιτήρια. Όσα δηλαδή έκοψαν μαζί η Pj Harvey, o Parov Stelar, o Beirut και οι Sigur Ros. Λίγα πάνω, λίγα κάτω δεν έχει και τόση σημασία, κάπου εκεί θα είναι η σύγκριση. Άλλωστε ο Χαρούλης θα μπορούσε να κάνει και 4η συναυλία, πιθανότατα sold out και αυτή. 
 
Ξεχνάμε τι είναι ο Χαρούλης, αν σας αρέσει (εμένα, ναι) ή όχι και παραμένουμε στο θέμα μας: δεν μας τιμά ως συναυλιακό κοινό ένας έλληνας καλλιτέχνης (όσο επιτυχημένος κι αν είναι αυτός) να μαζεύει περισσότερο κόσμο από τέσσερις συναυλίες με δεκατρία ξένα ονόματα. Μερικά εκ των οποίων πολύ μεγάλα σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε μία εξαιρετική (επομένως και ακριβή!) διοργάνωση. Και να μην προσθέσουμε και τους TLSP στο Rockwave γιατί η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο... δραματική.
 
Κάτι στραβό συμβαίνει εδώ νομίζω, σαν να είμαστε τελικά πολύ χωριό η Ελλάδα ρε φίλε.