Το ελληνικό ροκ καίγεται απόψε

Το ελληνικό ροκ καίγεται απόψε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήρθε η μέρα! Η ελληνική ροκ σκηνή συγκεντρώνεται στην Πλατεία Νερού! Και είμαστε εμείς εδώ για την απαραίτητη υπενθύμιση για όσους ξεχάστηκαν στην καθημερινότητα! Που δεν νομίζουμε δηλαδή, κρίνοντας και από την προπώληση (θα γίνει ένας μικρός χαμός).

16 Ιουνίου 2016Αγγελάκας, VIC, Παυλίδης, Three Holy Strangers, Sleepin Pillow και Μαρκαντώνης θα ανέβουν στο stage που κέρδισε τις εντυπώσεις, πολύ κοντά στο σταθμό του τραμ και ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Οι συστάσεις με τους καλλιτέχνες είναι περιττές βεβαίως βεβαίως, οπότε πάμε στο επόμενο βήμα: όποιος δεν έχει εισιτήριο ας τρέξει να προμηθευτεί, είναι και πάμφθηνο! Θα χωρέσουμε άραγε;

Οι ώρες εμφάνισης  :
17.50 – Βαγγέλης Μαρκαντώνης
18.35 –Sleepin Pillow
19.20 – Three Holy Strangers
20.10 - Παύλος Παυλίδης & the B-Movies
21.40 – Villagers of Ioannina City
23.10 – Γιάννης Αγγελάκας

Εσύ κρασί δεν έπινες και θέλεις να ξεχάσεις; Πάρε τη Μαίρη που θέλει να πάει σινεμά, βάλε το τρένο στις ράγες προς τα νότια· κι αν όλα έχουν χαθεί, ελάτε να τα πάρουμε ζβάρα όλα από την αρχή στην Πλατεία Νερού! The fiery road of rock will wait for you! Ραντεβού εκεί!

Info: Εισιτήρια: 12 ευρώ, στο ταμείο θα είναι 14 ευρώ.
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ticket House και το www.viva.gr
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16:00.
Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου): Δέλτα Φαλήρου, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στο Κλειστό του Tae Kwon Do και το Beach Volley και δίπλα στη θάλασσα.
Υπάρχει πολύ μεγάλο parking 2.500 θέσεων.
Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)
ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)
Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή
Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)